On Catalunya

NO GASTIS

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Portes obertes i Festa major, entre el millor de la setmana

Exposición Museu Marítim

Exposición Museu Marítim / EPC_EXTERNAS

1
Es llegeix en minuts

Portes obertes per a la Diada

Aquest dissabte Catalunya celebra la seva festa nacional. Sí, torna l’11 de setembre i, per festejar aquesta data tan assenyalada, alguns dels edificis més emblemàtics de Barcelona obren les seves portes. El MNAC, el MUHBA, el Parlament o el Palau de la Generalitat, entre d’altres, seran d’accés gratuït durant el dia.


Setembre, mes de festa major

Quan comença el curs escolar també arriba una agenda atapeïda de festes majors: Barceloneta, Poblenou, Sant Gervasi... Així que, després d’un parell d’anys de pandèmia sense gaires festes, reenganxa’t a les farres més tradicionals amb la Festa Major d’Horta, que comença aquest divendres, i s’allarga fins diumenge, 19 de setembre. 

Una ‘playlist’ cinèfila amb sabor barceloní

Notícies relacionades

L’Arxiu Xcèntric és el programa de divulgació i conservació de cine del CCCB. Ara, per als amants de la ciutat, acaba de crear la ‘playlist’ Visions de Barcelona, composta per quatre de curts i una pel·lícula feminista de Jackie Raynal, de 1969, que dialoguen sobre Barcelona. Reserves d’entrades a les taquilles@cccb.org.


Orientacions sexuals d’aigua salada

Si et diuen «mariner» el primer que et passa pel cap és Popeye. Però més enllà de la caricatura, les realitats en alta mar eren molt més complexes... i moltes de les seves històries silenciades, com la seva fluida sexualitat. El Museu Marítim (Drassanes, 1) explora com aquests homes, aïllats al mar, es relacionaven sexualment entre ells.

Temes:

Gratis