On Catalunya

NO GASTIS

5 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Un homenatge a la fotografia de Xavier Mercadé i meditació guiada a la platja, entre el millor de la setmana

barcelona/imagenesnoreste Fotos 1-116252169.jpg

barcelona/imagenesnoreste Fotos 1-116252169.jpg

1
Es llegeix en minuts

En memòria de Xavier Mercadé

Des del maig, el Palau Robert (passeig de Gràcia, 107) acull ‘Rockviu’, una exposició dedicada al fotoperiodisme de concerts a través de l’obra de Xavier Mercadé. Quan el 23 d’agost es va conèixer la mort del fotògraf, l’exposició va passar, a més, a convertir-se en un homenatge a la seva figura. Aquest diumenge, últim dia per visitar-la.


Disfruta com un rei a la Reial

Fins al 31 d’octubre, passa’t per la plaça Reial per disfrutar de ‘La Reial Ens Mou!’, un cicle de concerts, activitats esportives i familiars gratuïtes. Hi haurà rumba, flamenc, jazz, contacontes, màgia, ioga, ‘Crossfit’ i fins i tot un homenatge a Ocaña, històric artista ‘queer’ que va convertir la plaça en la seva llar.

Dilluns, el dia més zen de la setmana

Aquí podràs esborrar de la teva ment el «¿una altra vegada és dilluns?». El ‘MeetUp’ ‘Meditació guiada ¡Gratis!’ es reuneix cada dilluns a les 19.30, a la platja de Bogatell, per allunyar l’estrès de tornar a la rutina a base d’«ommmm...». Són 40 minuts de meditació guiada, i després una estona per socialitzar. Arribaràs al cap de setmana en un núvol zen.


Un trap esquinçador en directe

Notícies relacionades

«Sons envoltants», «lletres esquinçadores», «intensitat d’emocions», «un atreviment poc comú». Així defineix CASA SEAT (passeig de Gràcia, 109) Ariana Abecasis, artista trap-electrònica, que aquest dissabte presentarà ‘Adiós, no es para siempre’, el seu disc ‘debut’, amb un concert en petit format a l’espai de SEAT.


Primer de mes, museus gratis

Dona la benvinguda al setembre amb una ronda de museus gratis. El primer cap de setmana de casa mes, sense excepció, la cultura barcelonina obre les portes. Aprofita-ho i passa’t pels principals espais expositius de la ciutat, com el Macba, el CCCB, el MUHBA o el MNAC. Això sí, va amb reserva prèvia.

Temes:

Gratis