On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: el festival Nits de Cinema Oriental i l’exposició sobre Jean Prouvé del CaixaForum. El pitjor: Tom Odell sona desorientat al seu disc nou

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

Archivo

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Un bufet de cine oriental 

 A la seva ja 18a edició, que se celebra del 20 al 25 de juliol, el festival Nits de Cinema Oriental porta a Vic títols selectes del Japó, la Xina o Corea del Sud. Hi destaquen l’anime ‘On-Gaku: Our sound’, la iniciàtica ‘It’s a summer film’ (foto) i el ‘thriller’ ‘Beasts clawing at straws’.


Homenatge a un creador singular 

L’exposició del CaixaForum ‘L’univers’ de Jean Prouvé. Arquitectura, indústria, mobiliari’ recull les múltiples cares del creador de cases prefabricades visionàries i clàssics del disseny com la cadira Standard. Es podrà visitar fins al 31 d’octubre, prèvia reserva d’entrada.


Les novetats d’El Petit

Ja han sortit dos avenços, el rítmic ‘Cauen les estrelles’ i el somiejador ‘Non tornerai’ (¡així és, en italià!) del pròxim àlbum d’El Petit de Cal Eril, previst per a la pròxima tardor. Potser cauen més cançons noves al seu concert de dissabte, dia 17, al Monumental Club

Referent alternatiu 

Notícies relacionades

El gran Fernando Alfaro, antic membre de Surfin’ Bichos i ment mestra dels encara ben vius Chucho, es presenta en solitari a l’Upper Montjuic, un nou cicle de música en viu al Castell de Montjuïc. Diumenge, dia 18, a les 19.30 h. Entrada gratuïta; no cal reserva. 


OFF

OFFTom Odell sona desorientat al seu disc nou

Al seu recent ‘monsters’, l’antic seguidor d’Elton John i Billy Joel s’atreveix amb sons més foscos i electrònics sense abandonar del tot les seves velles maneres. D’aquí sorgeix un disc estrany, en el pitjor sentit del terme. El pitjor de tot: el tema de confinament ‘lockdown’.

Temes:

Música