On Catalunya

No gasteu

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Música, comèdia i art ‘queer’, entre el millor de la setmana

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Barcelona’s living a celebration

Torna el Operación Triunfo barceloní, el Barcelona Festival of Song. Fins aquest dissabte, la ciutat s’inunda amb els concerts de la seva dissetena edició, dedicada a la música catalana i llatinoamericana. Els concerts seran en llocs emblemàtics de la ciutat, com la Biblioteca de Catalunya o el Reial Cercle Artístic.


L’orgull no és només al juny

Quan arriba el juliol, les companyies aparquen la bandera LGTBI que van lluir tot el juny, dient adeu al recolzament al col·lectiu. Per demostrar que les vides ‘queer’ no només existeixen al juny, arriba FOLKS Queer Fest, un festival d’arts visuals amb molt arc de Sant Martí. El 17, a les 17 h, a Can Batlló (Constitució, 25).

Últims espectacles davant el mar

Notícies relacionades

Els monòlegs del Summer Festival del Centre Comercial Diagonal Mar arriben al final. Aquest dissabte, a les 20 h, ‘El pecado de Eva’, d’Eva Soriano, farà de fermall de tancament del cicle d’humor. I el Maremagnum s’acomiada del seu cine a la fresca amb dues pel·lícules oscaritzades: aquest dissabte, ‘Paràsits’, i el dia 24, ‘Green Book’.


Shakespeare a l’aire lliure

Com és tradició, el parc de l’Estació del Nord es torna a omplir un estiu més amb les obres del dramaturg més important de la història. A l’amfiteatre del parc, cada dia, representacions de ‘Romeo i Julieta’ i ‘El somni d’una nit d’estiu’ a càrrec de la companyia Parking Shakespeare. Gratis, però amb reserva prèvia.

Temes:

Gratis