On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: Olivier Arson posant música en directe a ‘El reino’ i Da Souza tocant en Monumental Club. El pitjor: The Go! Team no sonen tan frescos com abans

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

Archivo

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

‘El reino’ com mai l’has vist 

‘El reino’ com mai l’has vist El productor electrònic Olivier Arson, també conegut com a Territoire, visita dimecres CaixaForum per posar música en directe (la seva pròpia i bategant música, que li va valer un Goya el 2019) a la projecció d’‘El reino’, de Rodrigo Sorogoyen. Pot ser una gran experiència. A partir de les 19.00 h. 


Últims dies del Korea Fest BCN

Últims dies del Korea Fest BCNAquesta mostra de cine, organitzada per CineAsia i Boliche Cinemes, està plantejada com una petita panoràmica del cine de Corea del Sud: es poden veure des de petites pel·lícules autorals (com la multipremiada ‘Moving on’) a exitoses cintes d’acció (com ‘Libéranos del mal’, a la foto).


Da Souza faran la volta a l’arena

Da Souza faran la volta a l’arenaEl gran grup pop d’arrels mallorquines (amb llar a Barcelona) és el ganxo més gran del Monumental Club de dissabte, dia 10, en el qual presentaran l’‘epé’ ‘Boleros’, eclèctic epíleg del celebrat ‘Salsa agredolça’. A més, el cantautor punk Dofí Malalt i les sessions de Pegatas i els Ultra-Local DJs. 

Com representar el temps

Notícies relacionades

Com representar el tempsL’Arts Santa Mònica acull, del 10 al 17, la quarta edició del Kronos Art BCN, festival multidisciplinari (pintura, escultura, fotografia i altres arts) entorn del concepte del temps. Destaca la primera exposició individual dedicada a H. R. Giger, dissenyador del monstre d’‘Alien, el vuitè passatger’. 


OFF

OFFThe Go! Team no sonen tan frescos com abans

The Go! Team no sonen tan frescos com abansA principis de segle, el collage-pop del grup anglès, a mig camí de la psicodèlia sixties i el rap femení dels vuitanta, resultava realment refrescant. Però la seva fórmula ja sona una mica esgotada en el nou ‘Get up sequences part one’. I falten melodies tan bones com les de l’anterior ‘Semicircle’.

Temes:

Música