On Catalunya

No gastis

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Primer diumenge de mes, mercats ambulants i xerrades, el millor de la setmana

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

‘Shopping’ on corre l’aire

Ara ja podem anar pel carrer sense mascareta, però tornareu corrent a posar-vos-la per anar de mercat ambulant, que n’hi ha molts. Divendres, i dissabte, el ZOCO Barcelona, a Rosselló, 249. Aquest diumenge, el Fleadonia, a la plaça Salvador Seguí. I la setmana que ve, el dia 11, El Flea a la plaça Blanquerna.


¿Vols ‘veneno pa’ tu piel’?

Valeria Vegas, autora de ‘¡Digo! Ni puta ni santa’, les famoses memòries de Cristina la Veneno que van ser adaptades a ‘Veneno’, el gran èxit audiovisual dels Javis, parlarà de les seves experiències vitals des d’un enfocament LGTBI i cultural en una xerrada a la Casa Seat (passeig de Gràcia, 109). Aquest divendres, a les 18.30 h.

Torna la Festa Major de Sant Antoni

Notícies relacionades

La pandèmia ja es relaxa i, amb l’obertura de l’oci nocturn, també arriben les anhelades festes majors. Des d’aquest divendres, dia 2, fins al diumenge 11, les de Sant Antoni, ajornades el gener fins a l’estiu. Durant 10 dies, els carrers s’ompliran de concerts, cultura, tallers, activitats familiars i un llarg etcètera. 


Diumenge de museus gratis

Fuig de la calor amb una ruta amb molt aire condicionat: passa’t pels museus de la ciutat, que acaba de començar juliol i, aquest diumenge, que és primer del mes, tindran entrada gratis. Obren els principals espais culturals de la ciutat (com el MACBA, el CCCB, el MUHBA o el MNAC), amb reserva prèvia, i amb entrada lliure.

Temes:

Gratis