On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: els encreuaments disciplinaris de Poesia i + i l’exposició ‘El millor disseny de l’any’ al Disseny Hub. El pitjor: no tindrem Posies fins al setembre de 2022

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

Archivo

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

(Encara) més que poesia

(Encara) més que poesiaPoesia i +, el festival que posa la poesia a dialogar amb altres arts, recupera la presencialitat per a un ric programa desplegat entre el 30 de juny i l’11 de juliol en nou municipis del Maresme. Destaquen noms com Laia Llobera, Joan Miquel Oliver i Maria Arnal i Marcel Bagés (foto).


Últims dies d’(a)phònica

Últims dies d’(a)phònicaEl Festival de la Veu de Banyoles presenta fins diumenge una programació tan diversa com cuidada: del cantautor britànic Sam Berridge (foto), músic de Núria Graham, a renovadors del tradicional com Rodrigo Cuevas i Mérala, passant pel quartet de ‘beatbox’ Berywam. 


Disseny de referència

Disseny de referènciaFins al 29 d’agost es pot visitar al Disseny Hub Barcelona una exposició de títol gens exagerat: ‘El millor disseny de l’any’, recopilació de les obres guanyadores i finalistes, tant de professionals com d’estudiants, en els premis organitzats per les diferents associacions del FAD. 

Connexió Berlín 

Notícies relacionades

Connexió Berlín En el marc del projecte ‘#SalaLH’, les nits ‘Berlin Waves’ de The Void i Espai Z0W1E ofereixen sessions de ‘dj’ adobats a la capital alemanya. Destaquen les dues cites a la segona sala: el mà a mà de Reka (foto) amb Phase Fatale, divendres, i el doble programa amb Alienata + Pablo Bozzi de la nit següent.


OFF

OFFNo tindrem Posies fins al setembre de 2022

No tindrem Posies fins al setembre de 2022La pandèmia no dona encara massa treva: els clàssics del powerpop The Posies s’han vist obligats a retardar un any la seva gira espanyola prevista per a aquesta tardor. Així, el seu concert a la Nova Jazz Cava de Terrassa serà finalment... el 16 de setembre de 2022. Les velles entrades continuen sent vàlides. 

Temes:

Música