On Catalunya

No gastis

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

L’Orgull LGTBI i el cine a la platja, entre el més destacat de la setmana

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Surt l’arc de Sant Martí a Barcelona

Aquest dilluns, 28 de juny, és el Dia de l’Orgull. Per celebrar-lo, els museus surten de l’armari. El de Ciències Naturals, el Marítim, el MNAC i el Centre LGTBI, entre d’altres, organitzen plans ‘queer’ per visibilitzar les diferents realitats del col·lectiu. Amb activitats des d’aquest cap de setmana fins a finals de juliol.


Crispetes, cine i brisa del mar

Al matí pren el sol, al migdia, paella, i, a la nit, cine. Torna el cicle de Cinema lliure a la platja, cine gratuït projectat a les platges de Barcelona, per satisfer les nostres ànsies vacacionals després d’aquest any de restriccions. Projeccions a partir d’aquest dijous, 1 de juliol, fins al 5 d’agost.

Crida als friquis dels jocs de taula

Els ‘afterworks’ més juganers de Barcelona els organitza KLEFF. Cada dimecres, al restaurant Navía (Comerç, 33), de 19.00 a 23.00 hores, es reuneixen amants dels jocs de taula per desconnectar amb el dau de la jornada laboral. Les partides, en anglès i espanyol, són ideals per intercanviar idiomes.


Aprèn a menjar de forma sostenible

Barcelona és, el 2021, la capital mundial de l’alimentació sostenible. Fins al setembre, els centres cívics i altres espais públics de la ciutat es convertiran en la meca de l’ecologia.

Notícies relacionades

Tallers de reaprofitament, exposicions i xerrades sobre sostenibilitat per convertir-te en un guru eco.

Totes les activitats a la seva web.