On Catalunya

ON/OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: la participació de Ted Chiang a Kosmópolis i el festival artístic sobre gènere Berdache. El pitjor: Maroon 5 reuneixen més ‘misses’ que ‘hits’

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

Alan Berner

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Estrella de la ciència-ficció

Estrella de la ciència-ficcióÉs el gran ganxo d’aquest Kosmópolis: Ted Chiang, autor del relat en què es va basar ‘La llegada’, conversarà (per videoconferència) amb la científica Carme Torras i el periodista Toni Pou sobre la capacitat de la ciència-ficció per fer accessibles les idees filosòfiques complexes. Divendres, dia 18, 19.00 h, al CCCB.


El festival que dona color al polígon

El festival que dona color al polígonQueden ja pocs dies, només fins diumenge, per explorar la primera edició de NYS Polígon Arts, el festival que vincula la cultura contemporània amb l’espai industrial; es desenvolupa en els polígons de Castellbisbal. La programació inclou instal·lacions, accions de dansa, música o poesia. 


De gènere variat

De gènere variatFins dilluns, dia 28, Dia de l’Orgull, es pot disfrutar a l’Hospitalet de la segona edició del Berdache, festival que reflexiona sobre el gènere a través de propostes artístiques de, clar, gènere variat. Entre el més interessant, ‘Tránsitos’ (foto), muntatge teatral sobre la relació entre identitats trans i normatives.

Un viatge musical en 360º

Notícies relacionades

Un viatge musical en 360ºL’esdeveniment Soundit Plaza torna aquest diumenge, dia 20, a la Monumental amb una sessió conjunta de T. Modet i Lucient, selectors de confiança que han dissenyat un set especial per a l’ocasió. Sis hores, des de les 16.00 h, amb oferta gastronòmica i servei de bar. 


OFF

OFFMaroon 5 reuneixen més ‘misses’ que ‘hits’ 

Maroon 5 reuneixen més ‘misses’ que ‘hits’ Feia temps que no es veia tanta unanimitat entre els crítics a l’hora de valorar negativament un disc: ‘JORDI’, de Maroon 5 (el títol fa referència a Jordan Feldstein, el seu difunt mànager), ha sigut qualificat de «no gaire bo», «terrible» i «vacu», entre altres epítets. Sens dubte, ningú vol escoltar Stevie Nicks amb Auto-Tune.

Temes:

Música