On Catalunya

No gasteu

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Una setmana eco i l’humor de Tricicle, entre el més destacat de la setmana

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

La setmana més feliç per a Greta Thunberg

El 5 de juny se celebra el Dia del Medi Ambient, i Barcelona s’ha tornat verda. Per posar dos exemples: aquest cap de setmana, l’associació Replantem organitza Les 48H de l’Agricultura i el verd urbà, i la setmana que ve, la UPF un taller de cuina d’aprofitament i diverses xerrades sobre sostenibilitat. A partir de dilluns, una infinitat d’activitats eco. Les tens totes a la web de la Setmana de la Natura.


Ves a una projecció a cegues

«¡Ni nosaltres sabem quina pel·lícula projectarem!», afirma el Centre Cívic Can Basté (Fabra i Puig, 274). Aquest divendres, a les 20h, una «projecció sorpresa». És a dir, vas sense saber quina pel·lícula és. «Només sabem que serà sobre música». Si prefereixes no arriscar-te, ‘El gran dictador’, de Chaplin, a les 18 h l’endemà.

Quaranta anys anant en tricicle

Notícies relacionades

Després del seu comiat del públic l’any passat, l’icònic trio d’humoristes Tricicle té un últim bolo: protagonitzar una exposició al Palau Robert (passeig de Gràcia, 107). A través d’un recorregut històric i humorístic, la col·lecció promet conèixer a fons la trajectòria del grup... i riure una bona estona.


Els caps de setmana són per a l’esport

Avui, divendres, a les 20h, el MeetUp Poliversalia en Órdago es reuneix per començar el cap de setmana a cop de raqueta de bàdminton. No és l’únic esport de cap de setmana: diumenge munten sessions de vòlei platja. I, així, cada setmana coordinen grups d’esportistes que volen provar de tot, des de patins fins a fresbee.

Temes:

Gratis