On Catalunya

No gasteu

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Una fira literària i rutes amb mobles inèdits, entre el més destacat de la setmana

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Hi ha mobles més enllà d’Ikea

Hi ha mobles més enllà d’IkeaDel 25 al 29, l’Associació per a l’Estudi del Moble traurà la pols al mobiliari més emblemàtic de la ciutat. A través de vuit rutes gratuïtes, ensenyaran els mobles històrics i de disseny que s’amaguen en tallers, comerços, monuments i museus per tot Barcelona. Inscripcions al 93 256 67 85 (de 9h a 13:30h, de dilluns a divendres).


¿Sabries fotografiar la llibertat?

Torna Enfocats, el festival anual de fotografia d’actualitat i reflexió social del Pati Llimona (Regomir, 3). Aquest any, per descomptat, gira entorn de la Covid-19. Fins al 26 de juny, reflexionaran sobre el concepte «llibertat», «un dels més subjectius que existeixen», i que «tanta importància ha cobrat durant la pandèmia», asseguren.

No hi ha res més radical que llegir

Notícies relacionades

Del 22 al 23 de maig, la Fabra i Coats (Sant Adrià, 20) acull la Literal, el «festival d’idees i llibres radicals», com s’autodenominen. Aquesta edició comptarà amb un mercat del llibre i xerrades sobre temes com l’ecologia, l’antifeixisme o el feminisme, entre d’altres. A més, els actes es podran seguir a través de la seva web.


Descobreix l’art de fer amics

A Barcelona, el difícil no és veure art. Al cap i a la fi, la ciutat té museus i galeries a cada cantonada. El difícil és trobar algú a qui arrossegar a totes i cada una d’aquestes. Per això, neix el MeetUp Art LoverS, que organitzen visites entre aficionats a l’art, per fer amics amb interessos artístics similars.

Temes:

Gratis