On Catalunya

No gasteu

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Retrats dels anys 90 i ecosistemes impossibles, entre el més destacat de la setmana

1
Es llegeix en minuts

No és ficció: aquests ecosistemes impossibles existeixen

Espècies que estan vives i mortes, estudis arqueològics de la vida natural, paisatges prostètics, ecosistemes que fluctuen entre la natura i la tecnologia i un llarg etcètera de propostes artístiques sobre l’àmbit natural conflueixen a ‘ECOSS. Ecosistemes de l’inesperat’, a Arts Santa Mònica (La Rambla, 7). Fins al 30 de maig.


Fes una cervesa i aprèn ciència

Torna Pint of Science, un festival de divulgació que reuneix científics i públic general a través de xerrades informals sobre qüestions que van des de l’astronomia fins a les ciències de la salut. Dilluns 17, dimarts 18 i dimecres 19 celebra la sisena edició. Això sí: en format virtual per la pandèmia. Les entrades, gratis, a la seva web. 

Els retrats més dels 90 de la ciutat

Notícies relacionades

Última setmana per veure l’exposició de retrats ‘Persona’, el recopilatori fotogràfic que Anna Oswaldo Cruz va fer a la Barcelona dels 90. Per les seves lents van passar-hi des dels baixos fons de la ciutat fins a les noves elits culturals arribades per l’impuls dels Jocs Olímpics. Fins al 23 de maig, a la Virreina (La Rambla, 99).


Controla les teves emocions (i no al revés)

¿Sents angoixa emocional? ¿Dius alguna cosa i te’n penedeixes després? ¿La teva negativitat t’impedeix veure el costat positiu de les coses? Aquestes són algunes de les qüestions que els ‘webinars’ de Ment Plus, amb freqüència diària, intenten tractar. Després d’un any emocionalment dur, aquests cursets prometen una mica de pau. 

Temes:

Gratis