On Catalunya

EL SEMÀFOR D’EL MUNDO TODAY

«Vaig anar a un ‘escape room’ i em vaig perdre al pàrquing del centre comercial del costat»

L’actualitat del demà de Barcelona

«Vaig anar a un ‘escape room’ i em vaig perdre al pàrquing del centre comercial del costat»
1
Es llegeix en minuts

Racons en flor a Barcelona

Vaig anar amb la meva nòvia a recórrer els racons en flor de Barcelona pensant que seria un pla romàntic sense saber que era al·lèrgica al pol·len. Li vaig ensenyar tantes flors que va acabar havent de ser hospitalitzada. Per demanar-li perdó, li vaig portar un ram de flors, que li va provocar més al·lèrgia i va haver d’ingressar a l’uci. Si es mor, no li portaré corona de flors per molt malament que quedi amb la seva família.

Pàrquing centre comercial Gran Via 2

Vaig acudir a aquest centre comercial per anar a un ‘escape room’ que hi ha al costat, però no hi vaig poder arribar perquè no vaig ser capaç de trobar la sortida. El pàrquing és pitjor que un laberint, allà fent voltes comences a cansar-te físicament i mentalment. Després, quan arribes al centre comercial, tot es torna pitjor perquè veus escales però cap t’acosta al carrer. El pitjor de tot és que segueixo aquí des de divendres.

Pizza d’Oreo

No saps si és dinar o postres, no saps si és una idea brillant o una aberració, no saps si demanar-la amb una tassa gegant de llet o amb una mitja per tapar-te la cara i no ser reconegut. Són molts dubtes els que desperta aquesta recepta i això és precisament el que jo busco en una obra: que em faci pensar. Des que conec l’existència d’aquest plat hi penso constantment, i això és un triomf.

Rubén

El Rubén ha violat la restricció comarcal perquè es creu que està per sobre del bé i del mal. Molts diran que ho va fer perquè va veure una persona ofegant-se al Maresme des de Barcelona i per això va anar nedant a salvar-la, però jo sé que ell ho va fer perquè volia incomplir la llei, perquè el Rubén no hi entén, de normes, perquè el Rubén és un perill per a tothom. El mar t’hauria de salvar del Rubén i no al revés.

Temes:

Humor