On Catalunya

No gastis

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Diàlegs sobre violència i cafès literaris i musicals, entre el millor de la setmana

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Les violències que pateixen els cossos 

«Un cos que estima», «que també és abusat, violentat a través del sexe i el part». Aquestes frases resumeixen ‘L’anguila’, de Paula Bonet, un dur llibre que servirà com a pretext per al diàleg sobre les ferides que protagonitzarà l’autora en el cicle ‘Diumenge al Pati ’. Aquest diumenge, a les 18 h, al CCCB (Montalegre, 5).


El Brasil i Catalunya, ¿pobles germans?

La galeria RocioSantaCruz (Gran Via de les Corts Catalanes, 627) presenta en una exposició el moviment fotoclubista, que al segle XX va construir ponts (fotogràfics) entre Catalunya i el Brasil. En les seves imatges es parla de la història, l’exili, la migració i els paisatges que tots dos tenen en comú. Fins al dia 24.

Un cafè amb els teus ídols

Notícies relacionades

Continuen els diàlegs de la Casa SEAT (passeig de Gràcia, 109). En ‘Cafès literaris’, xerrades amb els autors Juan Pablo Villalobos, Antonio Muñoz Molina i Andrés Neuman, els dies 15, 21 i 29, respectivament. En ‘Meet the artists’, el 16, entrevista amb Rozalén. Compte, que les entrades volen.


Diumenge, el dia més poètic de la setmana

Acaba la setmana en vers: el CCCB (Montalegre, 5) segueix amb els seus cicles poètics mensuals. Els seus ‘Poetry Slam’ són «50% poesia i 50% interpretació», és a dir, no només hi ha emoció per estrofes, sinó també ‘perfomance’ i actuació. L’espectacle 360º, que diria Paquita Salas. Aquest diumenge, la sessió d’abril.

Temes:

Gratis