On Catalunya

EL SEMÀFOR D’EL MUNDO TODAY

«Les patates temoroses, l’alternativa a les braves que triomfa... si aconsegueixes atrapar-les»

L’actualitat del demà de Barcelona

1
Es llegeix en minuts

Plorar perquè Marisa ja no t’estima

Marisa és un periquito que es posa a les teves branques, t’inunda d’alegria i després continua volant deixant-te absolutament enfonsat. Cada setmana desenes de persones s’enamoren d’ella i després ella i el seu cor fred se’n van, deixant un pòsit de dolor impossible de superar. Mitja ciutat de Barcelona plora per ella, perquè un dia van ser estimats i ara ja no. L’altra meitat simplement espera aterrida el seu torn.

Patates Temoroses

Un prestigiós xef de Barcelona ha creat la tapa oposada a les patates braves. Es tracta de les patates temoroses. La idea ens sembla realment interessant, però l’execució deixa bastant a desitjar. Al ser temoroses, les patates s’allunyen de l’escuradents o de la forquilla, de manera que és impossible menjar-se-les. Tenen bona pinta, són desitjables, però no es poden menjar a causa de la seva enorme covardia.

Taller Costa Avall

Sens dubte el taller mecànic més pràctic de la ciutat. Com que està costa avall, tot i que no se t’engegui el cotxe, pots portar-lo sense problema. Després te l’arreglen i ja pots pujar la costa sense problema. Aquest taller és com un forat negre que només absorbeix cotxes i motos espatllats, però després els torna a l’espai en funcionament. El verd del nostre semàfor d’aquesta setmana és per a ell.

Rubén

Si Marisa és freda i fa mal a tot aquell que se li acosta és perquè un dia un ésser menyspreable anomenat Rubén li va trencar el cor en mil trossos. Marisa era una persona carinyosa i entregada, però li van fer mal. Els milers de persones de Barcelona que pateixen per Marisa en realitat pateixen per culpa de Rubén. Ell és el causant de tot i aquí ja fa molt temps que estem advertint dels seus perills.

Temes:

Humor