On Catalunya

EL SEMÀFOR D’‘EL MUNDO TODAY’

«Per fi ha obert el meu gimnàs per poder no anar-hi»

L’actualitat del demà de Barcelona

«Per fi ha obert el meu gimnàs per poder no anar-hi»

Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts

Ikea Badalona

Vaig estar hores i hores fent voltes a l’Ikea sense ni tan sols sospitar que estava tancat. Em cridava l’atenció que, en lloc de mobles, hi hagués cotxes aparcats i que tot el terra fos d’asfalt, però com que anava discutint amb la meva parella no m’hi vaig poder fixar gaire. El pitjor de tot és que, quan em vaig adonar que estava tancat, ja tenia el carro ple i vaig haver de llençar tot el que anava a comprar.

La meva cadira d’escriptori

És la cadira més còmoda en la qual m’he assegut mai, no cruix, és flexible, les rodes giren de meravella, tot és perfecte en ella, l’únic problema és que fa olor d’Antonio Resines. Al comprar-la en un portal de segona mà em van avisar que feia olor d’Antonio Resines, però mai vaig imaginar que pogués fer tanta olor d’Antonio Resines. L’experiència d’ensumar Antonio Resines és massa intensa.

Gimnàs Fitness Healthy Exercise

Després de mesos d’espera, per fi ha obert el meu gimnàs. Gràcies a això, ara ja puc escollir lliurement no anar-hi en lloc d’haver de fingir que no hi vaig perquè està tancat. També agraeixo la reobertura perquè ara puc continuar pagant pel plaer de no estar suant al gimnàs. Quedar-me a casa menjant patates i veient la tele gratis se’m feia dur i em feia sentir bastant malament.


Rubén

Cada dia a l’hora de la migdiada algú em truca per telèfon i després, sense dir res, em penja. Jo sé que es tracta del Rubén, per molt que la seva gent el defensi al·legant que fa dues setmanes que està en coma induït. Em sembla ja l’últim que una persona fingeixi estar en coma per arruïnar la migdiada d’algú impunement. Sincerament, les cotes de maldat del Rubén comencen a espantar-me fins i tot a mi.

Temes:

Humor