On Catalunya

No gastis

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Malgrat la pandèmia, tornen el Carnaval i les festes de Santa Eulàlia

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Sí, hi ha Carnaval malgrat la pandèmia

No tindrem grans festes de disfresses, però fins al 17 de febrer Barcelona celebrarà petits carnavals a cada barri. Concerts, concursos, mercats ambulants de gastrocarnavalera (botifarres, truites...), teatre, tallers de maquillatge i una llarga llista d’activitats. El programa, a la seva web.


Barcelona obre les seves portes a Santa Eulàlia

El 12 de febrer, Barcelona honra la seva patrona, Santa Eulàlia, amb unes festes en petit format per la Covid. Hi haurà exposicions a l’Ajuntament, al Born CCM i a la Casa dels Entremesos, a més d’una jornada de portes obertes per tota la ciutat. Pots consultar-ne la llista completa a la seva web.

Com suportar l’ansietat de l’atur

Notícies relacionades

El 2020 ens va deixar un atur estratosfèric... I el malestar que provoca no tenir feina. Per això, el col·lectiu de psicòlogues Espai Nacre organitza sessions gratuïtes de ioga (diverses cada la setmana, en castellà, català i anglès) i acompanyament emocional (una cada quinzena) perquè les persones a l’atur no descuidin el seu benestar emocional.


Queda’t contemplant una sala d’espera

Bombon Projects (Trafalgar, 45), una de les galeries d’art més visitades pel «moderneig» barceloní, estrena aquest dissabte l’exposició Sala d’espera, de Bernat Daviu, un projecte d’art contemporani que et deixa una bona estona davant l’obra per acabar amb un «no n’he entès res, però m’ha agradat».

Temes:

Gratis