On Catalunya

EL SEMÀFOR D’‘EL MUNDO TODAY’

«Vaig anar a un míting del PP perquè encara em fa por estar amb molta gent»

L’actualitat del demà de Barcelona

«Vaig anar a un míting del PP perquè encara em fa por estar amb molta gent»

Alberto Paredes (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts

Taula de ping-pong de Glòries

Vaig acudir a aquestes taules amb tota la il·lusió de poder disfrutar jugant al ping-pong però, desgraciadament, les instal·lacions deixen moltíssim a desitjar. Tot i que les taules estan en bon estat, el vent és insuportable i no hi ha manera de competir. L’ajuntament hi hauria de fer alguna cosa perquè la bola no deixava de moure’s d’un costat a l’altre per culpa de l’aire. Jo no pago impostos per a això.

La Caldera

Aquest mític centre de creació de dansa complia 25 anys, així que vaig decidir passar-me per allà a felicitar-lo en persona. Lamentablement, al poc d’arribar-hi va deixar de funcionar i tots ens vam començar a gelar de fred. És comprensible que després d’un quart de segle es pugui espatllar, però esperem que l’organització del centre es posi les piles perquè hi ha molts ballarins a punt de la hipotèrmia.


Míting del Partit Popular

Com que encara em fa por anar a llocs amb molta gent, vaig decidir anar a un míting del Partit Popular i la veritat és que va ser una decisió molt encertada. Tenia ganes d’acudir a un esdeveniment públic però sense aclaparaments, així que va ser la millor opció. No sé qui eren els ponents, però em va entretenir bastant amb les seves actuacions. Si veig que reuneixo una mica més de valor, igual m’atreveixo a anar a un míting de Ciutadans.

Rubén

El Rubén fa tres setmanes que no respon els meus missatges i trucades, perquè després digui que és el meu amic. Mai m’havia sentit tan ignorat en la vida. Després la gent el disculpa dient que fa tres setmanes que és a Somàlia fent un voluntariat amb nens cecs, però respondre un missatge no costa res. És tristíssim veure com aquesta persona aconsegueix entabanar tothom perquè l’hi perdonin tot.

Temes:

Humor