On Catalunya

No gastis

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Muntar la teva fantasia ‘Bridgerton’ i ballar amb Razzmatazz, entre les propostes més destacades d’aquests dies

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

El Periódico

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Quaranta escoles de ‘mindfulness’ a casa

Per ajudar a calmar l’agitada salut mental en temps de pandèmia, la xarxa DeROSE Meditation ofereix classes gratis de ‘mindfulness’ i meditació de dilluns a diumenge, de 8.00 a 22.00 hores. Tot i que amb una limitació: a partir del dia 2, el màxim és una classe a la setmana. Registre a la seva web.


Viu la teva història Bridgerton a Barcelona

El Palauet Albéniz està tancat, però els seus instagramejables jardins ja han obert. Amb visites de 10.00 a 15.00 hores els caps de setmana i dies festius, pots passejar entre les seves fonts (que, d’11.00 a 14.00, estan en funcionament) i sentir-te com un protagonista més de ‘Los Bridgerton’, la sèrie de moda.

Violències invisibles, però igual de perilloses

Notícies relacionades

Dilluns, l’Espai Jove Casa Sagnier (Sant Elies, 18) estrenarà l’exposició ‘Pequeño pero matón’. Amb imatges i poemes visuals, denuncia micromasclismes i violències que hem assumit com a quotidians i, per tant, no qüestionem, tot i que siguin igual de nocius que una agressió explícita.


Ja queda menys per tornar a la discoteca

Esperar la vacuna es fa inaguantable i les ganes de trepitjar un club van en augment. Per això, Razzmatazz fa dos dijous seguits que està de festa per ‘streaming’ a Youtube. Les últimes sessions, una del resident Dj Amable i una altra de DJ2D2 i Downites, disponibles al seu canal. N’hi haurà més. Atents a les seves xarxes.

Temes:

Gratis