No gastis

Quatre activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Molt cine i una exposició per anar a riure, entre les propostes més destacades d’aquests dies

Abel Cobos

Els esports favorits de Hollywood

Torna el BCN Sports Film Festival. Aquest any, amb més de 80 projeccions per tot Barcelona. De dilluns a diumenge, amb sessions presencials i virtuals, aquest festival convida a reflexionar sobre els valors de l’esport a través de la ficció cinematogràfica. Inscripcions a la seva web.


Als museus també s’hi va a riure

Josep Antoni Fernández i Fernández és un dels més grans vinyetistes satírics de la premsa catalana. Tot i que potser et sona més pel seu pseudònim, FER. El Museu Arts Santa Mònica (La Rambla, 7) recopila les seves millors vinyetes, publicades a ‘Mata Ratos’, ‘Avui’, ‘el Papus’ o ‘El Jueves’. Fins al 14 de febrer.

Satisfés el teu mono de vacances amb Facebook

A espera de vacuna, l’única manera de viatjar és per Google. Per fer-ho més enriquidor, la pàgina Event Planner organitza ‘online trips’ a tot el món. Fins i tot al de la ficció (com el seu tour amb assassinats a l’Orient Express). Aquest cap de setmana, Roma, Jerusalem, Betlem i Amsterdam. Més informació en el seu Facebook.


Terol existeix (i els seus adolescents també)

Et pot interesar

La pel·lícula ‘Ojos Negros’, arriba al CC Pati Llimona (Regomir, 3). Serà el dia 19, a les 19 h. Primer, projecció d’aquest film coming of age on la Paula, una adolescent que estiueja a prop de Terol, coneixerà l’Alicia i es faran molt amigues mentre maduren juntes. Després, debat amb la directora, Marta Lallana.

Temes:

Gratis