On Catalunya

No gastis

Quatre activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Molt cine i una exposició per anar a riure, entre les propostes més destacades d’aquests dies

1
Es llegeix en minuts

Els esports favorits de Hollywood

Torna el BCN Sports Film Festival. Aquest any, amb més de 80 projeccions per tot Barcelona. De dilluns a diumenge, amb sessions presencials i virtuals, aquest festival convida a reflexionar sobre els valors de l’esport a través de la ficció cinematogràfica. Inscripcions a la seva web.


Als museus també s’hi va a riure

Josep Antoni Fernández i Fernández és un dels més grans vinyetistes satírics de la premsa catalana. Tot i que potser et sona més pel seu pseudònim, FER. El Museu Arts Santa Mònica (La Rambla, 7) recopila les seves millors vinyetes, publicades a ‘Mata Ratos’, ‘Avui’, ‘el Papus’ o ‘El Jueves’. Fins al 14 de febrer.

Satisfés el teu mono de vacances amb Facebook

Notícies relacionades

A espera de vacuna, l’única manera de viatjar és per Google. Per fer-ho més enriquidor, la pàgina Event Planner organitza ‘online trips’ a tot el món. Fins i tot al de la ficció (com el seu tour amb assassinats a l’Orient Express). Aquest cap de setmana, Roma, Jerusalem, Betlem i Amsterdam. Més informació en el seu Facebook.


Terol existeix (i els seus adolescents també)

La pel·lícula ‘Ojos Negros’, arriba al CC Pati Llimona (Regomir, 3). Serà el dia 19, a les 19 h. Primer, projecció d’aquest film coming of age on la Paula, una adolescent que estiueja a prop de Terol, coneixerà l’Alicia i es faran molt amigues mentre maduren juntes. Després, debat amb la directora, Marta Lallana.

Temes:

Gratis