ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: una de Bresson en color a la Filmoteca i el mercat de l’espai artístic Mutu. El pitjor: Kamaiyah no acaba de complir expectatives

Juan Manuel Freire

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

ON

El primer Bresson en color

El primer Bresson en colorLa Filmoteca projecta la primera pel·lícula del mestre Robert Bresson en color: ‘Une femme douce’, amb la gran Dominique Sanda. Divendres, dia 1, a les 19.00 h., presentada per Josep Gallifa Roca, catedràtic en Psicologia i Educació de la Ramon Llull.


Mercat artesà pre-Reis

Mercat artesà pre-Reis

L’espai artístic Mutu (Méndez Núñez, 7) recolza el disseny independent i local amb un mercat nadalenc en el qual podran adquirir-se obres d’il·lustradors, fotògrafs, ceramistes o dissenyadors de moda. Dissabte, dia 2, d’11 a 22.00 h.


Zimmer al Phenomena

Zimmer al Phenomena

Entre les projeccions del cicle dedicat al compositor Hans Zimmer, aquesta setmana destaca la de ‘La delgada línea roja’, mítica cinta (anti)bèlica de Terrence Malick, a 4K. Diumenge, dia 3, a les 15.00 h.

Una pel·lícula feta entre tots

El CCCB ja projecta al seu Hall (fins al 10 de gener) el resultat de ’Bioscopi’, iniciativa de pel·lícula col·lectiva d’animació sota l’influx de l’artista William Kentridge, a qui el centre dedica una exposició. Entrada lliure.


OFF

OFFKamaiyah no acaba de complir expectatives

Kamaiyah no acaba de complir expectatives

El segon disc de la rapera després de sortir del control multinacional, No explanations, és ja des del títol una altra fera declaració d’independència. Però la llibertat no serveix de gaire si no hi ha inspiració ni imaginació.