On Catalunya

El semàfor d’El Mundo Today

«Em van fer fora del carril terrassa de Barcelona per consumir massa a poc a poc»

L’actualitat del demà de Barcelona

«Em van fer fora del carril terrassa de Barcelona per consumir massa a poc a poc»
1
Es llegeix en minuts

Carril terrassa

Estava molt content per la posada en marxa del carril terrassa al carrer a Barcelona fins que me’n van fer fora per massa a poc a poc. Ara he hagut de tornar a fer servir el carril bici però aquí només puc consumir l’aigua que porto dins l’ampolleta. Penso que els cambrers haurien de ser més comprensius i deixar que els que prenem alguna cosa amb moderació utilitzem també aquest nou carril.

‘Interstellar’ al Phenomena

Vaig anar a veure ‘Interstellar’ al Phenomena i vaig sortir amb la mascareta totalment mullada per culpa de tant plorar, així que la vaig haver de llençar i, com que només en tenia una, la policia em va multar per anar sense mascareta pel carrer. Els vaig intentar explicar que era per ‘Interstellar’ però cap dels agents l’havia vist, així que vaig intentar explicar-los de què va durant unes quantes hores però no van aconseguir entendre-la.

Cagada Paloma Experience

Poques coses donen més emoció a la vida que anar caminant pel carrer i notar com una cagada de colom et cau als cabells, i després com part de la cagada et llisca per la cara fins a l’espatlla mentre la gent et mira amb fàstic. Després d’haver viscut aquesta experiència dimarts passat, recomano a tothom que la provi perquè poques coses et faran sentir més viu que això.

Rubén

Aquesta setmana el Rubén s’ha vestit de Pare Noel i ha portat un munt de regals als nens orfes de l’orfenat. Em sembla que cal caure molt baix per enganyar així unes pobres criatures sense pares fent-los creure que existeix una figura màgica com la del Pare Noel. ¿Potser no us en adoneu de com es decebran quan se n’assabentin que el Pare Noel és el Rubén? Cal aturar el Rubén.

Temes:

Humor