On Catalunya

El semàfor del Mundo Today

«Com que les discoteques estan tancades, estic anant a ballar al Bershka»

L'actualitat del demà de Barcelona

bershka

bershka / FERRAN NADEU (FERRAN NADEU)

1
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

Zara

Em va decebre profundament que la música estigués massa baixa i que la gent hi anés a comprar roba en lloc de ballar. Hi vaig estar fent cua durant més de mitja hora per entrar-hi i després resulta que la gent era superavorrida, tothom amb qui parlava m’ignorava. Quan vaig sortir fora a fumar, el porter es va negar a posar-me un segell a la mà i ja no em vaig atrevir a tornar a entrar-hi

Stradivarius

Bona música, bon ambient, gent guapa, em vaig passar allà tot dissabte a la tarda amb uns amics i ho vam passar genial. L’única queixa que tinc és que després d’esperar una bona estona al taulell, el dependent es va negar a posar-nos una copa. Per moments la música era massa alta i era difícil xerrar amb els altres clients, però és bonic poder sortir de festa en època de toc de queda.

Bershka

Em vaig passar tot el cap de setmana ballant al Bershka. A la planta baixa hi posaven batxata, a la del mig reggaeton i a l’alta hi sonava techno. M’agrada més que les discoteques perquè aquí et pots anar canviant de roba segons el que et faci sentir la cançó. L’ideal és anar-hi a primera hora del matí i ja allargar la festa fins a les nou o deu de la nit. Això sí, es fa estrany entrar-hi de dia i sortir-ne de nit.

Rubén

Aquesta setmana anava amb el Rubén pel carrer, uns deu metres per darrere espiant-lo amb els meus prismàtics, quan veig que el tio, com aquell qui res, veu una caca de gos tirada a la vorera i, en lloc de recollir-la, l’esquiva i continua caminant. Després a ell és al primer a qui se li omple la boca al dir que sempre recull les cagades del seu gos. És la hipocresia personificada.

Temes:

Humor