On Catalunya

no gastis

7 activitats gratuïtes a Barcelona que no et pots perdre

2
Es llegeix en minuts

Ho sabem, ets dels que pensen que en aquestes dates la il·lusió no té límits però la targeta de crèdit sí. Atenció, perquè et suggerim set activitats que no hauràs d’incloure en la llista dels Reis Mags, perquè són gratis.

1. Recollida de cartes per als Reis a l’ajuntament

1. Recollida de cartes per als Reis a l’ajuntamentEl patge del rei Baltasar recollirà cartes per a sa majestat al pati de l’ajuntament (plaça de Sant Jaume) fins dissabte, 4 de gener, d’11.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.30 hores. No convé esperar fins a l’últim moment perquè les cues es tancaran una mica abans.

2. Festa nadalenca als Porxos del Port

2. Festa nadalenca als Porxos del PortÚltims dies de la campanya #Nadalalsporxos, de l’Associació de Comerciants i Veïns de Pla de Palau. Els restaurants dels Porxos del Port, que acull locals emblemàtics com el 7Portes, conviden a cava i torró qui tregui el cap per aquests icònics edificis. Divendres, dia 3, de 17.00 a 19.00 hores, davant del Can Paixano (Reina Cristina, 7); dissabte, dia 4, de 13.00 a 15.00 hores, davant del restaurant Perikete (Llauder, 6); i diumenge, dia 5, també de 13.00 a 15.00, davant de la Chacinería Reina Cristina (Llauder, 8).

3. Preguntes i respostes al Museu Marítim

3. Preguntes i respostes al Museu MarítimEl Museu Marítim de Barcelona (avinguda de les Drassanes, s/n) acull dissabte, dia 4, a les 17.30 hores, una nova sessió del ‘Museum Quiz Familiar’, un joc de preguntes i respostes per a equips de cinc persones com a màxim que podran guanyar un trajecte a bord d’una embarcació tradicional. La inscripció prèvia és obligatòria i es pot realitzar a www.mmb.cat i www.museuciencies.cat.

4. Mercat ambulant de productes ‘vintage’

4. Mercat ambulant de productes ‘vintage’Ja sigui per passejar o per trobar un regal d’última hora, val la pena recordar que el dia 5 de gener, com tots els primers diumenges de mes, toca Fleadonia, sens dubte, un dels mercats de productes ‘vintage’ més populars de la ciutat. A la plaça de Salvador Seguí (al costat de la Filmoteca), de 10.00 a 19.00 hores.

5. Òpera al Centre Cívic Cotxeres de Sants

5. Òpera al Centre Cívic Cotxeres de SantsDimecres, dia 8, a les 19.00 hores, l’espai escènic Tísner del Centre Cívic Cotxeres Borrell (Viladomat, 2-8) oferirà una petita degustació de l’òpera de ‘La serva padrona’, de Giovanni Batista, dins del cicle ‘Sant Antoni Clàssics: Tutto Opera’, que ha programat dos espectacles més similars per al 12 de febrer (‘L’elisir d’amore’) i l’11 de març (‘La traviata’). S’ha de reservar plaça (en persona, a cotxeresborrell.net/tutto o all 93 324 83 50) perquè l’aforament és limitat.

6. Marató de combos de jazz i música moderna

Notícies relacionades

6. Marató de combos de jazz i música modernaDe dimecres, 8, a divendres, 10, l’Esmuc (Padilla, 155) organitza la cinquena Marató de combos de jazz i música moderna. La sala 4 de l’auditori acollirà aquesta mostra del treball de l’alumnat de l’escola durant tot el dia, de 10.00 a 14.00 i de 15.00 a 19.45 hores.

7. Xou amb instal·lació sonora i visual al Born

7. Xou amb instal·lació sonora i visual al BornEl Born Centre de Cultura i Memòria (plaça Comercial, 12) acull l’espectacle ‘No em va fer Joan Brossa’, de Cabosanroque, del dimecres 8 de gener al dimarts 25 de febrer. La peça, que dura 27 minuts, gira entorn d’una instal·lació sonora i visual creada el 2016 per al festival Temporada Alta i el TNC.

Temes:

Gratis