On Catalunya

no gastis

Cinc activitats gratuïtes a Barcelona que no t'has de perdre

Tallers sobre tecnologia, òpera al monestir de Pedralbes i el concert d'Anna Colom són algunes de les activitats que no et pots perdre aquests dies

soprano

soprano

1
Es llegeix en minuts
Eva Melús

El cert és que ningú està per a gaires dispendis, així que el millor és llegir aquestes recomanacions d’activitats gratuïtes a Barcelona. No tenir pasta no significa que no puguis disfrutar.

1. Una soprano i un guitarrista al Centre Cívic Fort Pienc

El Centre Cívic Fort Pienc (plaça del Fort Pienc, 4-5) celebra Sant Valentí (divendres 14, a les 19.00 hores) amb ‘Trobades d’amor’, un concert de Jôvicic Scevola Duo, targeta de presentació de la soprano Milica Jôvicic (a la foto) i el guitarrista Gian Carlo Scevola. Les entrades es poden reservar escrivint al correu electrònic fortpienc@fortpienc.org, trucant al 93 232 78 27 i a través de la web fortpienc.org


2. Òpera i cançó sèrbia al monestir de Pedralbes

La soprano Milica Jôvicic també oferirà un concert d’òpera i cançó sèrbia al monestir de Pedralbes dimecres 19, a les 19.00 hores dins el cicle líric ‘Les veus del monestir’. Les reserves es poden fer escrivint un mail a reservesmonestirpedralbes@bcn.cat o trucant al 93 256 34 27.


3. Projecció de ‘Sufragistes’ al Centre Cívic La Cadena

El Centre Cívic La Cadena (Mare de Déu del Port, 397) projectarà ‘Sufragistes’ dijous 20, a les 18.00 hores. Aquesta pel·lícula, protagonitzada per Carey Mulligan, Meryl Streep i Helena Bonham Carter, reflecteix la lluita de les pioneres que van defensar el vot femení.


4. Concert d’Anna Colom a les Cotxeres Borrell

Notícies relacionades

Anna Colom, acompanyant habitual de Rosalía, actua dijous 20, a les 20.00 hores, al Centre Cívic Cotxeres Borrell (Viladomat, 2-8). Les entrades es reserven al telèfon 93 234 83 50 o a cotxeresborrell.net.


5. Xerrades i tallers sobre la tecnologia quotidiana

De dijous, 20 de febrer, a diumenge, 1 de març, la Mobile Week ofereix 150 activitats als 10 districtes de la ciutat que demostren com la tecnologia millora el nostre dia a dia. Les xerrades, tallers i activitats se centren en la robòtica i la intel·ligència artificial, les dades i la ciberseguretat, i la mobilitat del futur amb la creació de models més sostenibles. Tota la programació, a mweek.com.

Temes:

Gratis