On Catalunya

EL SEMÀFOR D'EL MUNDO TODAY

Vaig anar al cine Balmes a veure anuncis i entremig em van posar una pel·lícula

zentauroepp33451264 onbarcelona cine191016164652

zentauroepp33451264 onbarcelona cine191016164652 / Juan Plasencia

1
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

Cine Balmes

El vermell del nostre semàfor d’aquesta setmana va al Cine Balmes. Vaig pagar 8 euros per poder veure els millors anuncis del moment en pantalla gran i de sobte els van interrompre per posar una pel·lícula. Per no parlar de la seva publicitat enganyosa. Es venen com un cine en versió original però tots els anuncis que vaig veure estaven totalment doblats al castellà. Aquest cine s’ha de posar les piles si vol començar a ser competitiu en l’escena barcelonina.

CosmoCaixa

Es tracta d’un museu molt interessant en el qual s’aborden nombrosos aspectes de la història i la ciència. L’entrada és molt assequible i tot està molt net i ordenat. Si no es porta el verd del nostre semàfor és perquè Albert Einstein, Charles Darwin i Marie Curie, les persones que es troben al taulell de l’entrada, són uns autèntics mal educats. S’entén que puguin estar molestos per exercir un treball per al qual estan clarament sobrequalificats, però la salutació no se li hauria de negar a ningú. Desgraciadament, la humilitat és de les poques coses que no es poden trobar en aquest museu. 

Ikea l’Hospitalet

Des d’aquest espai volem reivindicar aquest edifici que, igual que la Sagrada Família, encara no s’ha acabat de construir, tot i que tingui molt menys prestigi. A l’interior de l’edifici encara queda moltíssima feina a fer, però milers de persones cada dia s’emporten material a casa per ajudar a deixar-ho tot muntat. Aquest exemple de solidaritat i companyerisme es mereix el verd del nostre semàfor.

Rubén

Aquesta setmana s’ha sabut que l’estrella Michelin que tenen en realitat la van robar de la porta d’un restaurant proper que en tenia dues. Segons mostren les càmeres de seguretat del carrer, els amos del restaurant van arrencar l’estrella utilitzant un rossinyol i després la van col·locar al seu establiment.

Temes:

Humor