On Catalunya

ON / OFF

Cinc coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: els concerts de Cuco i The Allah-Las. El pitjor: The Darkness volen de vegades anar de seriosos

zentauroepp50329410 onoff191010121706

zentauroepp50329410 onoff191010121706

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

ON

Cuco, a la seva manera

Cuco és l’àlies d’Omar Banos, jove prodigi jodi de l’indie pop. El març passat, amb només 20 anys, va firmar un important acord amb el gran segell Interscope; i fruit d’aquest acord, va publicar un disc gravat i autoproduït al garatge de casa seva. Aquest exemple de llibertat actua divendres, dia 18, a La 2 de Apolo.


La seqüela (realment) oficial

 ‘Los testamentos’ (Salamandra) tot just prolonga la història de June, però en suggereix una interessant conclusió.


Tot el dissabte a la plaça

Soundeat, la proposta, ja ho diu el nom, de música i menjar (o electrònica i ‘food trucks’, per ser precisos), torna a La Monumental dissabte, dia 19. Al cartell, el veterà Mr. Scruff (foto), Sassy J i, obrint la jornada, el col·lectiu local Mainline. De 13.00 a 22.00 hores.


Homenatge a Rutger Hauer

El 19 de juliol ens deixava un actor que va marcar el cine de gènere no només amb el seu treball a ‘Blade Runner’, sinó també a ‘Els senyors de l’acer’ o ‘Carretera a l’infern’. Però és el relat futurista de Ridley Scott el film triat per la Filmoteca per retre-li homenatge. Es projecta (per segona i última vegada) dissabte, dia 19, a les 22.00 hores.


Reialesa psicodèlica

Notícies relacionades

Tot i que se’ls coneix, potser sobretot, per les controvèrsies que genera el seu nom, Allah-Las és una de les millors bandes de rock psicodèlic dels últims temps. Dimarts, dia 22, presenten disc a la sala Apolo. I pel mateix preu, Mapache And Tim Hill i la sessió de Reverberation Radio.


OFF

The Darkness, ¿per què tan seriosos?

¿Us recordeu de The Darkness? Tampoc passa res si no. El cas és que l’exuberant banda hard rock / hair metall té un nou àlbum, ‘Easter is cancelled’, del qual els mitjans no han dit grans coses, quan n’han dit alguna cosa. El pitjor pecat del grup ara mateix: voler semblar seriós massa sovint.