On Catalunya

NO GASTIS

6 activitats gratuïtes a Barcelona que no et pots perdre

taller-cccb

taller-cccb

2
Es llegeix en minuts

Aaaai, els diners. Quants mals de cap donen. Com ens preocupem per la teva salut, et proposem un remei per evitar la migranya: sis activitats gratuïtes a Barcelona que no et pots perdre. Perquè els diners, en aquests casos, no són un problema.

1. Observació d’aus a Collserola

La campanya d’observació d’aus al mirador de la Magarola, al parc de Collserola (parcnaturalcollserola.cat), comença aquest dissabte, dia 7.  Tots els caps de setmana i dies festius, de 10.00 a 13.00 hores (fins al 6 d’octubre), els ornitòlegs t’ensenyaran a identificar les àguiles, aguilons i falcons que volen cap a l’Àfrica. 


2. Descobrir el passat jueu de la ciutat

Aquest dissabte, dia 7, amb motiu del Dia Europeu de la Cultura Jueva, el MUHBA El Call (placeta de Manel Ribé, 3) proposa una visita comentada. La comunitat jueva va tenir una important presència a Barcelona entre els segles XII i XIV, fins que se la va expulsar. El museu ocupa la casa on va viure Jucef Bonhiac, un teixidor de vels. 


3. Ioga a la platja

El Centre de la Platja (passeig Marítim de la Barceloneta, 25-29) proposa una sessió de ioga per a adults i nens mentre van prenent forma diferents històries sobre la fragilitat del mar i com recuperar l’equilibri. La proposta és de Mami Happy Fit i la cita, dissabte, dia 7, a partir de les 10.00 hores. És necessari inscriure’s escrivint a centreplatja@bcn.cat o trucant al telèfon 667 15 75 69.


4. Concert de piano a CaixaForum

La pianista Carol Ruiz oferirà tres concerts de petit format dissabte, dia 7, a les 18.00, a les 18.40 i a les 19.20 hores al CaixaForum (avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8). La sessió forma part del cicle ‘Microconcerts’ que l’equipament cultural oferirà fins al 26 d’octubre. 


5. Portes obertes al Parlament i la Generalitat

Notícies relacionades

La Diada (aquest any cau en dimecres, dia 11) és dia de portes obertes de nombrosos espais de Barcelona, com, entre altres, el Parlament de Catalunya, el Palau de la Generalitat, el MNAC, el Museu d’Història i el Born Centre Cultural, que oferirà visites exprés gratuïtes de 30 minuts.


6. Taller de física quàntica i neurociència

El CCCB (Montalegre, 5) acull l’exposició ‘Quàntica’ fins al 24 de setembre i dijous, dia 12, a les 18.30 hores, proposa el taller ‘Física quàntica i neurociència’, en què Morgan Mitchell i Mercè Masana revelaran algunes claus insospitades sobre el funcionament del nostre cervell.