On Catalunya

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: el directe de Nicola Cruz i el cicle de Polanski a la Filmoteca. El pitjor: l'última transformació de Ceremony

zentauroepp49583753 onbarcelona on off190829191944

zentauroepp49583753 onbarcelona on off190829191944

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

ON

Nicola Cruz i amics

Després de la seva gran acollida a l’últim Sónar,el productor electrofolklòrictorna a Barcelona per presentar 'Siku’ en directe. Serà un esdeveniment de vuit hores amb sessions de Sano, BeGun i “un convidat molt especial”, s’anuncia. Dissabte, dia 7, a partir de les 22.00 h, a Razzmatazz.


 Icona indie en solitari

Kip Berman va saltar a la fama alternativa al capdavant de The Pains of Being Pure at Heart. Des de fa temps, és l’únic membre permanent del grup, però tot i així ha volgut treure un projecte en solitari: The Natvral. Amb aquest àlies actua a Vol aquest dissabte, dia 7, a les 21.30 h.


Gloriosos ‘hippies’

No tots els ‘hippies’ són com els d’Érase una vez en... Hollywood’. Els Fabulosos Freak Brothers, creats fa més de mig segle pel déu del còmic undergroundGilbert Shelton, eren adorables, com es pot recordar ara llegint elprimer volum de l’“edició integral remasteritzada”de les seves aventures. Publica La Cúpula.


La llavor de tant

I parlant de l’última de Tarantino: la Filmoteca programa cicle deRoman Polanski, una de les peces clau d’aquesta formidable pel·lícula. La setmana que ve es podrà veure, per exemple, un monument terrorífic anomenat‘La llavor del diable’, la influència del qual encara batega mig segle després. Dimarts, dia 10 (17.00 h.), i dissabte, dia 14 (21.30 h.).


Neomercat ambulant

Notícies relacionades

A punt de complir 12 anys, aviat és dit, el Flea Market es posa en marxadiumenge, dia 8, en un dels seus escenaris clau: la plaça de Blanquerna, al costat del Museu Marítim. De 10.00 a 20.00 h., descobreix aquesta peça de roba, aquell ornament domèstic, aquell complement ‘random’ o aquesta primera edició llibresca que no sabies que necessitaves.


OFF

Ceremony, gir poc convincent

El ja gairebé veterà grup californià Ceremony sembla decidit a explorar tots els angles musicals de finals dels 70, primers dels 80: van sonar punk, una mica més tard van saltar al postpunk, i en el nou'In the spirit world now’sonen a banda new weave a la recerca del ball. El gir, sincerament, no els acaba de provar.