Inicia sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si encara no ets usuari, Registrat

NO GASTIS

4 activitats gratuïtes a Barcelona que no et pots perdre

Assistir a un festival de música ibèrica i llatinoamericana o disfrutar del cine a l'aire lliure són algunes de les propostes per a aquests dies

Eva Melús

4 activitats gratuïtes a Barcelona que no et pots perdre

Parking Shakespeare Xavi Gil

Si la teva excusa per no sortir és que no tens diners, no segueixis llegint perquè perdràs l’excusa amb la mateixa rapidesa amb què llegiràs aquestes línies. Són quatre propostes d’activitats gratuïtes a Barcelona que no t’has de perdre.

Parking Shakespeare, al parc

Parking Shakespeare s’instal·la al parc de l’Estació del Nord fins al 28 de juliol amb ‘Titus Andrònic’ –foto– (19.30 hores) i ‘L’amansi(pa)ment de les fúries’ (22.00). Entre les dues obres hi haurà un xou musical que repassarà els 10 anys de la companyia. 


Cine a l’aire lliure a Canòdrom

El cicle Gradas Abiertas proposa un cicle de cine a l’aire lliure a Canòdrom (Concepció Arenal, 165) amb sis pel·lícules sobre ciència, tecnologia i creativitat amb perspectiva de gènere. La projecció en 3D de ‘Ready player one’, de Spielberg, obre foc aquest divendres, dia 5 (22.00 hores). Fins al 9 d’agost. 


Xous de carrer a l’Hospitalet

Per amor a l’hart, festival d’arts de carrer de l’Hospitalet, compta amb 27 companyies de circ, dansa i música de tot Europa. Fins diumenge, dia 6, a la plaça de Lluís Companys i Jover i a la rambla de la Marina


Música ibèrica i llatinoamericana

El BCN Festival of Song ofereix, fins al dissabte dia 13, recitals que basteixen ponts entre la música ibèrica i la llatinoamericana. El contratenor nord-americà Darryl Taylor portarà a la Biblioteca de Catalunya (Hospital, 56) peces afroamericanes aquest divendres, dia 5 (20.30 hores). El pianista Nikos Stavlas sorprendrà amb temes de compositores a la Residència d’Investigadors (Hospital, 64) dissabte, dia 6 (19.30).

Allà també actuaran el tenor Lenine Santos (el dimarts dia 9, 19.30) i el compositor cubano-nord-americà José Lezcano (el dimecres dia 10, 19.30). La ‘cantaora’ Alba Guerrero actuarà a la Biblioteca de Catalunya el dijous dia 11 (20.30).