On Catalunya

NO GASTIS

7 activitats gratuïtes a Barcelona que no t'has de perdre

Anar a una mostra d'art de carrer o cremar calories al Maremagnum entre algunes de les opcions per als pròxims dies

fabra-i-coats

fabra-i-coats

1
Es llegeix en minuts
Eva Melús

Llençart, mostra d’art de carrer a Sarrià

Divendres, dia 24 (17.00 hores), comença Llençart, la mostra d’art de carrer de Sarrià. Dissabte, dia 25 (17.00 hores), hi haurà circ, 'clown’ i un espectacle de foc als jardins de Vil·la Cecília (Santa Amèlia, 1). 


Una tragicomèdia de Bollywood al CC Urgell

Bollywood, Bombay, Barcelonaés una tragicomèdia crítica a ritme de Bollywood. El Centre Cívic Urgell (Urgell, 145) la projecta divendres, dia 24, a les 20.00 hores. Reserva d’entrades online.


El Maremagnum es posa d’allò més esportiu

Els dos pròxims caps de setmana, el Maremagnum (Port Vell, s/n) acollirà els 'Sporty Weekends', amb classes magistrals de 'ballet fit' (ballet clàssic, pilates i ioga), zumba i 'doga' (ioga per a gossos).


Hangar celebra la festa de l’autoedició

Hangar (Emilia Coranty, 16) celebra el Festival d’Autoedició Gràfica Gutter Fest divendres, dia 24, i dissabte, dia 25, amb concerts de bandes autoeditades, projeccions i exposicions.


Trobada de gegants a la Barceloneta

Dissabte, dia 25, de 10.00 a 14.00 hores, el Moll de la Barceloneta acull la 28a trobada de gegants de la Barceloneta-Port Vell i la primera trobada de gegants i bestiari.


Tallers creatius a la Fàbrica Lehmann

Notícies relacionades

La vintena d’espais creatius de la Fàbrica Lehmann (Consell de Cent, 159) obren diumenge, dia 26, a les 11.00 hores, amb tota mena d’activitats. Es recomana inscriure’s als tallers, on es podrà aprendre des d’enquadernació amb paper reciclat fins a art floral, enviant un mail a fabricalehmann@gmail.com.


Visites guiades al parc Güell i a la Fabra i Coats

El Museu d’Història de Barcelona hi organitza visites guiades, amb reserva prèvia, per a diumenge, dia 26: una al Park Güell (de 9.00 a 11.00 hores) i una altra a la Fabra i Coats (d’11.00 a 12.30 hores).