On Catalunya

NO GASTIS

5 activitats gratuïtes a Barcelona que no t'has de perdre

La Festa de la Ciència i la Festa Verdaguer són algunes de les propostes per a aquests dies

ciencia

ciencia

1
Es llegeix en minuts
Eva Melús

Desplaça’t Festival d’Arts al Carrer

Barra lliure de propostes durant tot el cap de setmana a Sant Genís, als peus de Collserola. Música brasilera, cultura urbana, circ i fins i tot espectacle de foc final. Organitzat pelCC Casa Groga (avinguda del Jordà, 27).


La Festa Verdaguer

Barcelona i Folgueroles estrenen el programa de la Festa Verdaguer, que s’estén fins al 10 de juny. El MUHBA Vil·la Joana (carretera de l’Església, 104) ha preparat per a aquest diumenge, 18, a les 11.30 hores, una visita guiada, ‘El cas Verdaguer’, i un taller a càrrec de Pau Llonch, que uneix la poesia de Verdaguer amb el rap. Imprescindible reservar aquí.


La V Festa de la Ciència

Els nois de ‘The Big Bang Theory’ fliparien amb aquesta jornada de divulgació científica de la Universitat de Barcelona (Gran Via, 585). Aquest divendres, 17, de 9.00 a 14.00 hores.


Flors al Mercat

Notícies relacionades

Dia de flors, plantes, artesania, ‘brunch’, vermut i sostenibilitat a la plaça de Margarita Xirgu. Diumenge, 19, de 10.00 a 19.00 hores. Hi haurà intercanvi d’esqueixos, tallers per tenyir teles amb vegetals, el directe de Diorama Jazzband i llocs artesans. Darrere hi ha la gent del Festivalet.


Els Jardins són per tu

El CC Casa del Rellotge (passeig de Zona Franca, 116) munta la primera sessió aquest divendres, 17. Activitats a l’aire lliure per a totes les edats. S’exigeix inscripció prèvia a la pàgina web o trucar al 934.322.489.