On Catalunya

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona [NO TOCAR]

El millor: 'Dos a la carretera' en 35 mm a la Filmoteca i el llibre de Beastie Boys. El pitjor: Filthy Friends haurien de ser millors

zentauroepp48080192 onbarcelona  onoff dos en la carretera190509135414

zentauroepp48080192 onbarcelona onoff dos en la carretera190509135414

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

ON

Auge i deteriorament d’una parella

La Filmoteca continua retent homenatge a l’actor Albert Finney. Aquest divendres, dia 17 (22.00 h) i diumenge, dia 19 (19.00 h), projecta en 35 mm ‘Dos a la carretera’, l’immortal retrat no lineal de l’auge i deteriorament d’una parella. Obra mestra de Stanley Donen.


La Bíblia dels Beasties

Reservoir Books s’ha aventurat a llançar al nostre país ‘Beastie Boys. El libro’, gairebé ¡600 pàgines! d’insòlites memòries del grup de rap a càrrec dels seus dos membres supervivents, Mike D i Ad-Rock. Un ‘collage’ irresistible de veus, fotos i ‘mixtapes’. Festival per als fans.


Va d’evasió temporal

El festival de l’aperitiu Vadevermut torna per cinquè any per celebrar l’acte i l’art de l’aperitiu. Entre les novetats d’aquesta edició, grups de rumba i swing, zona de mercat i gran barra de vermuts de fora. 18 i 19 de maig, des de les 11 h, a Nau Bostik.


Festival intergeneracional

El dia minimúsica’de diumenge, dia 19, té ganxos per a tota la família: concerts de Mishima, Maika Makovski i les adolescents Las Auténticas; el cançoner català infantil en clau reggae (Reggae Per Xics); una gran ‘roller disco’... Al Poble Espanyol, a partir de les 11 h.


La sessió de la setmana

Notícies relacionades

En el seu tancament de temporada, el Soundeat Plaza (proposta de música i ‘food trucks’ a la Monumental) tindrà com a principal ganxo un ‘dj set’ de Mount Kimbie, el prestigiós duo electrònic amb simpatia pel postpunk. La festa serà dissabte, dia 18, de 13.00 a les 22 h. 


OFF

Filthy Friends, inferiors a la suma de les seves parts

En principi, un grup amb Peter Buck (ex R.E.M.) i Corin Tucker (Sleater-Kinney) com a nucli compositiu només podria donar alegries. Però al repertorid’'Emerald Valley'  sovint li falta interès líric i ganxo melòdic. De gent així s’espera només alguna cosa Superior.