Inicia sessió

Inicia sessió amb el teu compte dEl Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si encara no ets usuari, Registrat

NO GASTIS

5 activitats gratuïtes a Barcelona que no t'has de perdre

Descobrir les dones en la cultura africana i veure un espectacle de dansa contemporània són algunes de les propostes per als pròxims dies

Eva Melús

5 activitats gratuïtes a Barcelona que no t'has de perdre

La festa del barri del Pi

Els Gegants Petits del Pi, els de la cançó, compleixen 350 anys i obriran les festes del barri del Pi dissabte, dia 16, a les 10.30 hores, a la plaça del Pi. L’actor Manel Barceló és el pregoner d’aquest any.


Les dones en la cultura africana

Fins al 28 de març, el Cicle de Cinema Africà i Dona ofereix projeccions, música i altres activitats en diferents espais de Barcelona per convidar a reflexionar sobre la resiliència de les dones al continent africà. Dimarts, dia 19, al Centre Cívic Sagrada Família (Provença, 480), el programa inclou la ‘perfomance’ poètica ‘Negrura’, de Micaela Mahi (20.00 hores), la projecció de quatre curts de realitzadores africanes (20.20) i un debat posterior (21.00).


Bandes sonores al CCCB

Dimecres, dia 20, a les 20.00 hores, se celebra la sessió inaugural del Kosmopolis, la Festa de la Literatura Amplificada del CCCB (Montalegre, 5), que es tanca en gran amb el concert Jocelyn Pook Ensemble, un repàs a algunes de les bandes sonores creades per la compositora i violinista britànica per a pel·lícules com ara ‘Gangs of New York’ i ‘Eyes wide shut’ a càrrec de nou músics i cantants.


Dansa femenina i contemporània

Raja, de Chroma Teatre, és l’espectacle de dansa contemporània que el Centre Cívic Barceloneta (Conreria, 1) ofereix dijous, dia 21, a les 20.00 hores, dins dels actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones.


Piano a quatre mans

El X Cicle de Música Religiosa de Sarrià-Sant Gervasi, que organitzen el Centre Cívic Pere Pruna (Ganduxer, 130) i el cor de cambra Dyapason, comença dijous, dia 21, a les 20.00 hores, amb un concert de piano a quatre mans a càrrec de  Nexus Piano Duo.