On Catalunya

ON / OFF

Cinc coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: 'The rider' a la Filmoteca i la sessió de Leon Vynehall. El pitjor: l'hipercalculat estil Tom Walker

fcasals47244047 onbarcelona onoff the rider190306135524

fcasals47244047 onbarcelona onoff the rider190306135524

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

ON

Clàssic instantani recuperat

En el cicle 'Els millors films de l’any 2018' de la Filmoteca, oportunitat per recuperar 'The rider', de Chloe Zhaó, fascinant retrat de ficció, però arrelat en la realitat, d’un genet de voltes enfrontat al final dels seus somnis. Divendres, dia 15, a les 17.00 h.


Jove d’ànima vella

Tot i que costi creure-ho, la veu de 'Lou Lou' no pertany a un cantant negre de mitjana edat, sinó a un blanquíssim jove danès que no ha deixat d’acumular fans en els últims temps: el prometedor Albin Lee Meldau. Dijous, dia 21, presenta el seu debut llarg a Razzmatazz 3


Electrònica sense límits

Abans del seu pas pel pròxim Sónar, l’eclèctic productor house Leon Vynehall visita aquest divendres el club Astin amb la gira de presentació del seu CD-mix per a la saga 'DJ-Kicks', deliciós volum que va del dancehall al footwork i d’aquí al piano clàssic.


Que la pífia no pari

Dir The Haçienda és dir 'història del clubbing'. Però la història del club de Manchester no va ser senzilla, sinó que va estar sacsejada per errors de gestió i tota classe de pífies. Ho explica (molt bé) Peter Hook, un dels seus finançadors, exbaixista de New Order, a 'The Haçienda. Cómo no dirigir un club' (Contra).


Sant Cugat és fotografia

Notícies relacionades

O com a mínim, així serà del 21 de març al 28 d’abril, quan es desenvoluparà el festival de fotografia Lumínic, amb 12 exposicions (com 'Poupées', de Neus Solà, que il·lustra aquesta càpsula) i una desena d’activitats (xerrades, tallers, projeccions, mercats...).


OFF

L’autenticitat més calculada

¿Qui és Tom Walker? No s’acaba de saber gaire bé. Sobretot, sembla un calculat 'mix' d’altres artistes: ‘look’ de llenyataire a l’estil del vell Bon Iver, les cadències vocals d’Ed Sheeran, l’èpica d’Imagine Dragons... El seu primer disc és un popurri de ganxos aliens.