On Catalunya

L'HUMOR D'EL MUNDO TODAY

"Cinc cues interminables que no et pots perdre a Barcelona"

Selecció de les ressenyes que Barcelona rep d'internet

cola

cola

2
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

La cua de la Sagrada Família

"Ja he sortit en comptes d’Instagram de tot el món"

★★★★★

Fa tres hores que espero per comprar les entrades per a la Sagrada Família i encara no he arribat ni al carrer de Sardenya, però no importa perquè aquesta experiència m’està donant moltíssima visibilitat a les xarxes socials. Només en ‘selfies’ de turistes, calculo que ja dec haver sortit en unes 500 fotos. A hores d’ara, penso que ja dec ser conegut a més de 50 països. Tornaré.

PEDRO BRUÑO


La cua a la porta del bany del Restaurant Ramón

"Cagar-me a sobre comença a ser una possibilitat real"

★★

El més humiliant és que el bany d’homes és completament buit, però cap de les 15 dones que estem esperant ens atrevim a entrar-hi. He arribat a un punt en què tornar a asseure’m a la meva taula i deixar que els excrements caiguin pel seu propi pes sobre la cadira em sembla una de les meves millors opcions.

ANDREA CABRALES


La cua a la parada de taxis de la plaça de Francesc Macià a les cinc del matí

"El vòmit em comença a arribar pels turmells"

★★

Bé, tot i que el pla era anar a ballar a una discoteca, després de sopar ja vam venir a la parada de taxis conscients de que difícil que és agafar-ne un un dissabte a la nit. Ara són les cinc del matí i encara estem esperant per tornar a casa, el vòmit dels borratxos no deixa de pujar i ja m’ha arribat l’altura dels turmells, i això que porto uns talons de 15 centímetres.

CRISTINA SOMOZAS


La cua al taulell d’Atenció al Client de Ryanair

"Almenys soc a la cua preferent"

★★

Hi ha tantes persones queixant-se, que l’aerolínia ha hagut de crear una cua preferent per als que tenim més pressa per queixar-nos. Per només 10 euros, he passat a la cua vip d’atenció al client, en què em podré queixar molt abans que els altres passatgers. El problema és que tants hem pagat els 10 euros, que ara la cua preferent va més lenta que la cua normal, així que han hagut de col·locar un altre taulell d’atenció al client per a les queixes sobre el funcionament de les cues d’atenció al client.

ISABEL COMESAÑA


La cua d’Urgències a l’Hospital del Mar

"Jo s’autolesiona cada vegada més per avançar de pressa"

★★★

Notícies relacionades

(Traducció automàtica) Jo només tenint un cap dolor, però tan intens que va a urgències. Una vegada allà oh cel jo testimoni que cues interminable. Com jo amb pressa, jo comença a autolesionar-me, de moment m’he clavat una barra de metall a l’estómac i m’he tallat una cama, amb la qual cosa he avançat cinc posicions. Ara jo pensa en amputar-me un braç, potser així supera els altres i passi en posició primera.

BRENDA WALSH

Temes:

Humor