On Catalunya

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: 'The Florida project', recuperada per la Filmoteca i el Festival Cara·B. El pitjor: Els Broods ja no l'encerten en la diana melòdica

zentauroepp46839556 onoff190205170218

zentauroepp46839556 onoff190205170218 / Marc Schmidt

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

ON

Un petit clàssic del 2017

De filmar 'Tangerine' amb un iPhone 5S, el director Sean Baker va passar amb 'The Florida project' als 35 mil·límetres. Pel camí no va perdre un bri de la seva frescor; aquesta història de personatges en els marges també respira veritat. La Filmoteca la recuperadivendres, dia 15, a les 17.00 hores.


Fante + Bukowski = LOL

En el seu còmic revelació, 'Fante Bukowski', Noah van Sciver ens presentava un aspirant a escriptor que feia riure ja des del seu conscienciosament bohemi nom de ploma, el que dona títol a l’obra, suma de John Fante i Charles Bukowski. La Cúpula recupera aquesta delícia 'underground’.


Aparador de carrer

El festival alternatiu Cara·B reforça la seva aposta pels sons urbans en la cinquena edició amb Pimp Flaco & Kinder MaloCecilio G i La Zowi com a ganxos clars. Però continuarà havent-hi pop: hi actua Soleá Morente (foto), acompanyada per Napoleón Solo. Divendres i dissabte a Fabra i Coats (Sant Adrià, 20).


De cap a l’aventura

El músic psicodèlic Cameron Stallones, (una mica) més conegut com a Sun Araw, ens visita per presentar 'Activated clown’, disc gravat en format trio en què elucubra sobre les fronteres de la improvisació electrònica. Dimarts, dia 19, a les 21.00 hores a la sala VOL (Sancho de Àvila, 78).


Els plaers robòtics de Ladytron

Notícies relacionades

Ladytron, un dels millors grups pop de la dècada passada, publica aquesta setmana el seu primer disc en vuit anys, titulat simplement 'Ladytron'. El temps no els ha canviat gaire: continuen sonant a l’electropop britànic més canònic dels 80, de Visage a The Human League.


OFF

Els Broods, menys 'hits’ i més 'misses’

En cas de regalar ambrosies pop com 'Bridges', 'Never gonna change' o la irresistible 'Free', aquest duo neozelandès ha passat a errar el tret gairebé amb cada 'single' (només se salva 'Peach') del nou àlbum 'Don’t feed the pop monster'. La inspiració és un animal esmunyedís.