Inicia sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si encara no ets usuari, Registrat

EN FAMÍLIA

'La rateta': una rateta grangera

Campi qui Pugui porta la seva versió de teatre musical de 'La rateta presumida' al Tantarantana

Pilar Fierro

'La rateta': una rateta grangera

‘La rateta’, de la companyia Campi qui Pugui, comença el seu recorregut aquest cap de setmana al teatre Tantarantana. Tres aviadores intrèpides aterren a la granja de la rateta presumida. Dues d’elles coneixen el conte clàssic. La tercera, no. Les seves companyes li explicaran la història amb l’ajuda de tots els animals de la granja. Música, marionetes i algun gir respecte a la versió original són els ingredients d’un espectacle senzill i entretingut, pensat per a un públic a partir de 2 anys.

La rateta

Teatre Tantarantana (De les flors, 22)
Dates: Del 9 al 17 de febrer (dissabtes, a les 18.00 hores, i diumenges, a les 12.00 horas)
Preu: A partir de 7,5 € (gratis per als menors de 2 anys)

Campi qui Pugui ha creat un segell propi a partir de l’experiència de més d’una dècada. Van començar la seva etapa el 2007, al teatre de carrer i a les sales. Des de l’any 2013, han desplegat els seus espectacles en escenaris d’Alemanya, Polònia i el Canadà. Els ninots i les marionetes dialoguen amb els personatges de carn i os creant una atmosfera de dibuixos animats, molt comprensible per als més petits.  

La companyia ja ha utilitzat aquesta fórmula per reinventar diversos clàssics, com 'Blancaneus' i l’exitós 'Rats!'. Aquest muntatge de carrer inspirat en ‘El flautista d’Hamelín’ els va servir per aconseguir el Drac d’Or dels espectadors al millor espectacle de carrer de la Fira de Titelles de Lleida del 2015. 

Temes: En família