Inicia sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si encara no ets usuari, Registrat

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: la projecció d''Ex Machina' a la Biennal Ciutat i Ciència i el 'showcase' del col·lectiu xinès Genome 6.66 Mbp. El pitjor: Night Beats no acaben de fer el disc rodó

Juan Manuel Freire

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

ON

Clàssic modern en pantalla gran

A falta de poder admirar 'Aniquilación' en pantalla gran (aquí només s’ha vist a Netflix), sempre queda recuperar l’anterior pel·lícula del seu director, 'Ex Machina', al Phenomena. I a més, amb col·loqui posterior. Dijous, dia 7, a les 19.15 h., en el marc de la Biennal Ciutat i Ciència.


Beirut, sí sí sí

L’anterior disc de Beirut, 'No no no', va deixar un regust mig amarg, però els avenços del nou 'Gallipoli' conviden a l’optimisme. En el tema titular i a 'Corfu', aquest reconeixible pop amb vents mexicanobalcànics torna a supurar emoció tranquil·la.


La no-ficció supera la ficció

Literatura Random House recupera dos llibres de David Grann, un dels millors narradors de no ficció del planeta. 'Los asesinos de la luna' serà adaptat per Scorsese, i la història titular d’'El viejo y la pistola, y otros relatos de True Crime' ha sigut la base del cant del cigne actoral de Robert Redford.


Underground electrònic xinès

La nit Zen55 i el segell Drakis conviden a Barcelona a una nombrosa representació de Genome 6.66 Mbp, col·lectiu electrònic que està sacsejant l’escena nocturna de Xangai. Hi haurà R.V.E, Noctilucents, Kilo Vee i Rui Ho. Aquest divendres, a VOL, a partir de les 21.30 h.


El DJ set de la setmana

Maya Jane Coles, dj/productora amb fixació pel costat fosc de la música de ball, visita elNitsa Club divendres, dia 1, per oferir un set segurament absorbent. La seva última referència pròpia és l’epé 'Waves & whirlwinds', marcat per les dinàmiques tech-house i l’afany melòdic.


OFF

Night Beats no acaben de matar

La banda soul i psicodèlica Night Beats podria entregar la seva Gran Obra algun dia, però ara per ara aquest dia encara no ha arribat: 'Myth of a man' és un disc depurat (produeix Dan Auerbach, de The Black Keys) al qual li falten, per desgràcia, moments veritablement memorables.