On Catalunya

no gastis

5 activitats gratis a Barcelona que no et pots perdre

Filosofia en format d'humor i el teatre de Parking Shakespeare, entre les propostes per a aquests dies

filosofia-amena-foto-cris-palomar

filosofia-amena-foto-cris-palomar

1
Es llegeix en minuts
Pilar Fierro

No gastis. Per a què, si pots disfrutar de moltesactivitats gratis a Barcelonaaquests dies. Nosaltres et proposem aquestes cinc.

1. ‘Filosofia amena’ al Centre Cívic Golferichs

1. ‘Filosofia amena’ al Centre Cívic GolferichsAquest divendres, dia 25, a les 19.30 hores, el Centre Cívic Golferichs (Gran Via de les Corts Catalanes, 491) ofereix ‘Filosofia amena’, una proposta de ‘clown’ filosòfic a càrrec de Colectivo Ameno. És la primera de les tres obres d’un nou cicle de ‘Tardes a les Golfes’, que tractarà filosofia, ciència i poesia des de l’humor. Amb reserva prèvia presencial, ‘online’ o al telèfon 93.323.77.90.


2. Les bandes sonores de Kubrick, en directe

2. Les bandes sonores de Kubrick, en directeUn quintet de l’Orquestra Simfònica del Vallèsvisita aquest divendres, dia 25 a les 19.00 hores, elCentre Cívic Vi·la Urània(Saragossa, 29) per oferir un concert ‘Les músiques de Kubrick’, una selecció de les bandes sonores més emblemàtiques del cineasta, protagonista aquests dies d’una exposició alCentre Cultural Contemporània de Barcelona. Imprescindible inscripció prèvia.  


3. ‘Woyzeck', a La Farinera del Clot

3. ‘Woyzeck', a La Farinera del ClotLlargament anunciat, la companyia Parking Shakespeare porta per fi el seu 'Woyzeck' a La Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837). De dilluns a dissabte a les 20.00 hores fins al 7 de febrer. Imprescindible reservar plaça a reserves.parkingdhivern@gmail.com.


4. Folk mallorquí en mercats de Gràcia

Notícies relacionades

4. Folk mallorquí en mercats de GràciaDins del 32è Festival Folk Internacional, xeremiers i glosadors de Mallorca passejaran aquest dissabte, dia 26, a partir de les 12.00 hores pels mercats de la Llibertat, l’Abaceria, l’Estrella i Lesseps.


5. Visita guiada al mercat de Sant Antoni

5. Visita guiada al mercat de Sant AntoniElCentre Cívic Bon Pastor(plaça de Robert Gerhard, 3) proposa per a aquest dissabte, dia 26, a les 11.00 hores, l’itinerari ‘El barri de Sant Antoni i el seu mercat’ per convidar a conèixer els secrets d’alguns racons històrics i, és clar, del seu icònic mercat, aixecat sobre un antic convent del segle XV al costat de la muralla. Reinaugurat al maig després d’una remodelació,és el més gran de Barcelona.Amb inscripció prèvia.