On Catalunya

MUSEU IMAGINARI

Amantis, una botiga eròtica "fina"

Pilar Ordóñez, que ofereix el monòleg 'Miss Tupper Sex' els dissabtes al Club Capitol fins al març, recomana aquest negoci de Gràcia. "La gent no tindria una vida sexual tan avorrida si sabés el que es ven aquí", afirma

zentauroepp46236665 museo imaginario190108130206

zentauroepp46236665 museo imaginario190108130206 / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Pilar Ordóñez està cada dissabte al Club Capitol fent una “‘master class’ de sexualitat en format de monòleg humorístic” anomenada 'Miss Tupper Sex'. L’actriu combina joguines sexuals i divulgació entre rialles fins al març. Va estrenar el muntatge el 2014 a Nova York amb un guió basat en el seu llibre homònim (Aguilar Ediciones), i des d’aleshores no ha parat de representar-lo. MèxicMadrid, ara Barcelona (l’any passat va estar a l’Eixample Teatre) i, a la primavera, Buenos Aires.

Col·labora també en dos programes de ràdio amb seccions humoristicosexuals: 'El tupper sex de la Pilar' a 'La república santboiana' (Ràdio Sant Boi), i 'Pilar sexpechosa', a 'Todos somos sospechosos’ (Radio 3). Com que està tan ficada en el seu paper de ‘Miss Tupper Sex’, quan tria alguna cosa de Barcelona que guardaria al nostre Museu Imaginari es decanta per Amantis (Torrent de l’Olla, 145).

Ajuda a normalitzar el sexe

"És una botiga eròtica fina, amb joguines per a adults, on pot entrar qualsevol. Res a veure amb el típic 'sex shop' extravagant. És un altre rotllo. Com faig jo, aquest local contribueix a normalitzar el sexe", afirma l’actriu sobre aquest negoci amb quatre locals més a Madrid. "La gent no tindria una vida sexual tan avorrida si sabés el que venen aquí", assegura.

Notícies relacionades

I comença a enumerar les seves recomanacions com si fos una venedora més de la botiga: "Les espelmes la cera de les quals serveix per fer massatges en calent, pintura de xocolata per decorar la pell i llepar-la, pintallavis amb efecte fred o calor que potencien les sensacions en el sexe oral, jocs de taula...".

El recorregut per Amantis es converteix gairebé en un monòleg. "La meva vida gira entorn del sexe oral. ¡És que estic tot el dia parlant-ne!", diu, fent broma, la intèrpret, que ha participat en els curts 'Tres migas de pan' i 'La última cita' (nominat als festivals de São Paulo i Granada). Dos projectes que, per moments, no l’han fet pensar en el sexe.