On Catalunya

EN FAMÍLIA

Un nadal molt animat

El CCCB projecta fins al 4 de gener 'Relats de la vida quotidiana', un cicle de pel·lícules de dibuixos gens pàmfiles que et reconnectaran amb valors com la bondat, la valentia i la solidaritat

zentauroepp46319393 nens181221111709

zentauroepp46319393 nens181221111709

1
Es llegeix en minuts
Eva Melús

Un mal d’esquena que de vegades puja fins a les cervicals castiga els pares i mares aquests dies. Amb les vacances escolars nadalenques, es palpa la tensió davant del repte logístic. Pensant en això, el CCCB ha programat 'Relats de la vida quotidiana', un supercicle d’animació de gran qualitat i per a tota la família que t’ajudarà a reconnectar-te amb el que és essencial: la bondat, la valentia o la solidaritat. Les projeccions tindran lloc al 'hall’ del centre durant diverses sessions fins divendres 4 de gener.

Relats de la vida quotidiana

Lloc: CCCB (carrer de Montalegre, 5) Data: Fins al 4 de gener Preu: Gratuït

Destaca 'La malvada guineu ferotge i altres contes’ (a la foto), de Patrick Imbert i Benjamin Renner, que entre molts altres guardons ha aconseguit el Cèsar a la millor pel·lícula d’animació d’aquest any. Un guineu malvada incapaç de matar ningú decideix robar ous d’una granja per criar pollets i menjar-se’ls, però el seu projecte ramader es trunca quan els pollets el confonen, lògicament, amb la seva mare. La sessió del divendres 4 de gener serà a les 17.30 hores i es completarà amb tres curtmetratges no menys sorprenents ('Vs. Santa', 'Friendsheep' i 'El gall solitari'), que es projectaran la resta de les jornades.

'Stop motion'

Notícies relacionades

'La vida d’en Carbassó' (divendres, dia 28 de desembre, a les 17.30 hores, i diumenge, 30 de desembre, a les 12.00 h), de Claude Barras, és un film de 'stop motion' que narra la reconciliació d’un orfe amb el món. Va ser presentat al Festival de Canes del 2016, va guanyar el Cèsar a la millor pel·lícula d’animació del 2017 (més un altre a la millor adaptació i a la millor banda sonora) i va ser nominat alsOscars del 2018

Aquest dissabte, dia 29, a les 12.00 hores, es projectarà una selecció de curts sota l’epígraf 'Petits herois'. Entre aquests, delicadeses com la irlandesa 'Por de volar', sobre el dilema d’un ocell que s’ha d’escapar de l’hivern... caminant, i 'Ser o no ser... taronja', sobre un cítric que vol veure món i disfrutar amb unes alegres pinyes ballarines.

Temes:

En família