Inicia sessió

Inicia sessió amb el teu compte dEl Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si encara no ets usuari, Registrat

EN FAMÍLIA

Hausson, el mag preferit de Brossa

Jesús Julve, Premio Nacional de Cultura 2018, ofereix aquesta setmana una preestrena del seu espectacle 'Top Màgic' a preus més econòmics

Eva Melús

Hausson, el mag preferit de Brossa

Albert Eritja fotograf

Fa dies que les entrades per a l’estrena oficial de ‘Top Màgic’, el nou espectacle que Hausson porta aquest Nadal a l’Escenari Joan Brossa, estan esgotades. Això, malgrat que entre el 7 i l’11 de desembre s’ofereixen sessions prèvies més econòmiques de 10,80 euros. El veterà il·lusionista, amb una llarga trajectòria internacional i Premio Nacional de Cultura 2018, ha preparat un espectacle de més d’una hora, amb 10 números totalment impregnats de la poesia visual que identifica el seu personal ADN i que podran veure’s fins al 6 de gener.

Top Màgic

Espai Joan Brossa (Flassaders, 40)
Del 12 de desembre al 6 de gener (escenaribrossa.cat)
Preu: 11 € (sessions prèvies del 7, 8, 9 i 11) i de 14 a 20 € (a partir del dia 12)

Hausson estén a la màgia el llenguatge poètic de Joan Brossa. Tots dos es van conèixer a finals del segle XX i la trobada va canviar per complet la manera d’actuar de l’il·lusionista. Per a ell Brossa va escriure ‘Gran sessió de màgia en dues parts’, que es va estrenar al Romea el 1991, i un altre espectacle emblemàtic, ‘Poemància’.

De fet, Jesús Julve, nom real del mag, porta avui les regnes de l’Escenari Joan Brossa amb el director teatral Hermann Bonnín. Potser per jugar a casa pot permetre’s certes llicències, com una preestrena de quatre dies: divendres, dia 7, a les 20.30 hores; dissabte, 8, i diumenge, 9, a les 19.00 h, i dimarts, 11, a les 20.30 h. És una bona oportunitat per iniciar els més petits al món de la màgia. A partir del 12 de desembre, data de l’estrena oficial, els horaris seran també de dimecres a divendres a les 20.30 hores, i dissabtes i diumenges a les 19.00 hores. Dissabte, dia 22, hi haurà funció doble.

Temes: En família