Inicia sessió

Inicia sessió amb el teu compte dEl Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si encara no ets usuari, Registrat

EN FAMÍLIA

El Palau Sant Jordi viatja al juràssic

'Caminant entre dinosaures', el gran muntatge basat en la sèrie de la BBC, aterra al pavelló olímpic amb 18 exemplars a mida real per explicar l'evolució d'aquests animals prehistòrics

Eva Melús

El Palau Sant Jordi viatja al juràssic

Patrick Murphy

‘Caminant entre dinosaures’ és el gran muntatge basat en una sèrie multipremiada de la BBC que aquesta setmana visita el Palau Sant Jordi. Un total de 18 exemplars a mida real de nou espècies diferents, inclòs el llegendari ‘Tyrannosaurus rex’ i un braquiosaure d’11 metres d’alçària i una longitud del morro a la cua de 17 m, prenen l’escenari durant un parell d’hores per explicar amb realisme cinematogràfic i a tot drap l’evolució dels carnívors fins a caminar alçats sobre dues potes o els mecanismes de defensa dels herbívors.

‘Caminant entre dinosaures’

Palau Sant Jordi (Passeig Olímpic, 5-7)
Dies: Fins diumenge, 2 de desembre (consulteu horaris a www.proactiv.es)
Preu: De 22 a 56 €

La sèrie original de la BBC en què està basada aquesta posada en escena ha guanyat sis premis Emmy i tres Bafta, i ha sigut vista per més de 700 milions de persones. L’espectacle, estrenat a Austràlia el 2007, ha recorregut tot el món des d’aleshores i arriba fins al Palau Sant Jordi de la mà de Proactiv, la mateixa empresa que hi ha darrere de 'Disney on Ice', 'Disney Live!' i 'El show de Ladybug'.

Patrick Murphy

Un 'Tyrannosaurus rex' de 1.500 quilos

L’espectacle tornaria boig el germà de la Peppa Pig i el més expert en dinosaures. En un exercici d’extrema fidelitat a les últimes recerques i descobriments dels paleontòlegs, alguns saures han incorporat crestes al cap o plomes en forma de ventall. El ‘Tyrannosaurus rex’ que surt a l’escenari pesa uns 1.500 quilos, més o menys com un cotxe familiar, i per moure'l es necessiten tres persones. Espectacular. També es pot veure un 'Stegosaurus' de cinc metres i mig d’alçària i un 'Torosaurus' de quatre. El benjamí d’aquest muntatge és un ‘Liliensternus’ de només dos metres.

Temes: En família