On Catalunya

EN FAMÍLIA

El Palau Sant Jordi viatja al juràssic

'Caminant entre dinosaures', el gran muntatge basat en la sèrie de la BBC, aterra al pavelló olímpic amb 18 exemplars a mida real per explicar l'evolució d'aquests animals prehistòrics

zentauroepp46035526 on nios181128114942

zentauroepp46035526 on nios181128114942 / Patrick Murphy

1
Es llegeix en minuts
Eva Melús

‘Caminant entre dinosaures’és el gran muntatge basaten una sèrie multipremiada de la BBCque aquesta setmana visita elPalau Sant Jordi.Un total de18 exemplars a mida real de nou espècies diferents, inclòs el llegendari ‘Tyrannosaurus rex’ i un braquiosaure d’11 metres d’alçària i una longitud del morro a la cua de 17 m, prenen l’escenari durant un parell d’hores per explicaramb realisme cinematogràfic i a tot drapl’evolució dels carnívors fins a caminar alçats sobre dues potes o els mecanismes de defensa dels herbívors.

‘Caminant entre dinosaures’

Palau Sant Jordi (Passeig Olímpic, 5-7)Dies: Fins diumenge, 2 de desembre (consulteu horaris a www.proactiv.es)Preu: De 22 a 56 €

Notícies relacionades

La sèrie original de la BBC en què està basada aquesta posada en escena ha guanyatsis premis Emmy i tres Bafta, i ha sigut vista permés de 700 milions de persones. L’espectacle, estrenat a Austràlia el 2007, ha recorregut tot el món des d’aleshores i arriba fins al Palau Sant Jordi de la mà de Proactiv, la mateixa empresa que hi ha darrere de 'Disney on Ice', 'Disney Live!' i 'El show de Ladybug'.

Un 'Tyrannosaurus rex' de 1.500 quilos

L’espectacle tornaria boig el germà de la Peppa Pig i el més expert en dinosaures. En un exercici d’extrema fidelitat a les últimes recerques i descobriments dels paleontòlegs,alguns saures han incorporat crestes al cap o plomes en forma de ventall. El ‘Tyrannosaurus rex’ que surt a l’escenaripesa uns 1.500 quilos, més o menys com un cotxe familiar, i per moure'l es necessiten tres persones. Espectacular. També es pot veure un 'Stegosaurus' de cinc metres i mig d’alçària i un 'Torosaurus' de quatre. El benjamí d’aquest muntatge és un ‘Liliensternus’ de només dos metres.

Temes:

En família