On Catalunya

EN FAMÍLIA

Les nenes ja no volen ser princeses

Tres escenaris acullen espectacles teatrals per a noies i nois rebels que es resisteixen a les etiquetes ¿Què és això d'esperar el príncep blau?

zentauroepp45906974 on nens181116135322

zentauroepp45906974 on nens181116135322

1
Es llegeix en minuts
Eva Melús

'El meu príncep blau', espectacle de la Companyia El Ballet Imperial de la Reina Rosamunda que visita diumenge, dia 25, a les 12.00 horesl’escenari de Can Felipa (Pallars, 277), parteix d’un rar maridatge (la música popular renaixentista amb la dansa contemporània) i d’una situació màgica. Un dia de tempesta, una noia del segle XXII i una altra del segle XVII es troben cara a cara en el llindar d’una porta màgica. Una viu amb un goril·la atrapat en l’obligació de ser el mascle alfa del ramat i una altra espera il·lusionada el príncep blau. Al ritme de les notes alquímiques d’un violí en directe, els tres personatges descobriran que poden ser feliços per si sols.

L’obra de Can Felipa, que es va presentar per primera vegada alFestival de Teatre d’Almagro de l’any passat, es podrà veure per primera vegada a Barcelona (4 euros) i és una de les propostes familiars que en els pròxims dies reinventarà les històries de prínceps i princeses.

Notícies relacionades

Els diumenges 2 i 9 de desembre, a les 12.00 hores, el Teatre Poliorama (Rambla dels Estudis, 115) acollirà 'Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?' de Raquel Díaz Reguera i Paco Mir. La princesa rosa en qüestió, que no vol ser-ho, haurà de convèncer tot el regne que els temps avancen que és una barbaritat i que les nenes poden fer alguna cosa més amb la seva vida que portar tiares i vestits amb tutú. L’entrada costa 12 euros.

PRINCESES BARBUDES

I divendres, dia 23, a les 18.30 hores, a l’auditori de l’Escola Oficial d’Idiomes Barcelona Drassanes (avinguda de les Drassanes, 14), el Festival Euskal Herria Sona regala (¡és gratis!) Les 2 princeses barbudes. És un espectacle familiar realment original, divertit i una mica canalla que afronta el repte d’explicar la vida i el cicle migratori de les orenetes amb cançons pròpies i instruments de joguines. Al cap i a la fi, es tracta de ser lliures i de volar.

Temes:

En família