On Catalunya

en família

Cançons dibuixades

El Poliorama inicia la seva programació familiar diumenge, dia 11, amb 'Tinc un paper'. L'espectacle del músic Marc Parrot i de la il·lustradora Eva Armisén repassa els oficis del teatre

zentauroepp45692337 on familia181107113428

zentauroepp45692337 on familia181107113428

1
Es llegeix en minuts
Eva Melús

Si fa dues setmanes El Petit Liceu iniciava la seva programació amb 'Mans a l’òpera', una obra que mostrava els racons del gènere líric des de dins, el Poliorama inicia el curs de propostes familiars amb 'Tinc un paper', cançons compostes i interpretades per Marc Parrot i dibuixades en directe per la pintora Eva Armisénque repassen els oficis del teatre. L’actor, el productor, l’escriptora o la il·luminadora reben el seu particular homenatge, igual que el treball en equip i la vocació. L’espectacle, vinculat a un llibre amb CD inclòs que acaba de ser publicat per l’editorial Flamboyant, es podrà veure per primera vegada aquest cap de setmana. Aquesta fórmula de col·laboració entre els dos artistes, pares de dos bessons adolescents, ja ha sigut testada abans. I funciona.

Tinc un paper

Teatre Poliorama (rambla dels Estudis, 115) Horari: Diumenge, dia 11, a les 12.00 hores Preu: de 10,60 a 13 €

Després de ser El Chaval de la Peca –ja en fa dues dècades, d’això–, Parrot va tornar a ser Parrot, que no és poca cosa. A més de gravar discos notables, convertir-se en un dels productors més importants del país i fabricar bona part de les cançons del Club Super3, el músic va escriure les cançons de dos llibres il·lustrats per Armisén. Per si algú li sona menys el seu nom, l’obra d’aquesta il·lustradora, deliciosament bonrotllista i molt reconeixible, es pot veure en sales de Seül, Los Angeles i Lisboa i en articles tan diferents com una catifa o una caixa de licor.

Notícies relacionades

‘Què m’està passant?’ / '¿Què m’està passant?' (Beascoa), publicat el 2009, abordava el tema de les emocions: l’amor, la por, l’egoisme... Tres anys després, va sortir a la llum‘Tots a taula!’ / '¡Tots a menjar!' (Beascoa), que explorava les relacions que establim amb el menjar a través de personatges, com el perepunyetes, la llima, el gurmet o l’explorador.

FESTIVAL EL MÉS PETIT DE TOTS

Aquest cap de setmana també comença El Més Petit de Tots, el festival d’arts escèniques per a nens de fins a cinc anys. En aquesta edició, la 14a, mostrarà el treball de 15 companyies procedents de Catalunya, Bèlgica, Dinamarca, Finlàndia, França, Noruega, Sèrbia i Suècia en diferents espais d’11 ciutats catalanes. Dissabte, dia 10, a les 17.00 i a les 18.00 hores, es podrà veure a Barcelona, concretament al SAT!, el muntatge 'Cache cache', de la companyia belga Théatre de la Guimbarde. 

Temes:

En família