Inicia sessió

Inicia sessió amb el teu compte dEl Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si encara no ets usuari, Registrat

no gastis

4 activitats gratuïtes per als pròxims dies

Disfruta sense pagar ni un euro de jazz a la Sagrera, cine fantàstic al Canòdrom i cine i dansa al Gòtic, i entra al monestir de Pedralbes

Eva Melús

4 activitats gratuïtes per als pròxims dies

¿Com? ¿Què? ¿Que es pot disfrutar sense pagar ni un euro de jazz a la Sagrera i d’una sessió de cine fantàstic al Canòdrom? Sí. I també entrar al monestir de Pedralbes i veure pel·lícules o dansa al Gòtic. Aquestes són les nostres quatre propostes gratuïtes de la setmana.

1. CINE FANTÀSTIC AL CANÒDROM 

Ex Machina, amb l’oscaritzada Alicia Vikander i en versió original subtitulada, és la pel·lícula que es projectarà aquest divendres, dia 13, a les 22.00 hores, en el cicle de cine fantàstic i de ciència-ficció a l’aire lliure de les Grades Obertes del Canòdrom (fins al 10 d’agost).


2. MÚSICA, DANSA I CINE AL GÓTIC 

El Llimonades 2018, el festival d’estiu del Gòtic, proposa diverses activitats interessants. El dimecres 18 a les 21.30 hores es projectarà el clàssic 'Rebel sense causa' a la plaça de Sant Just i el dijous 19 hi haurà nit de poesia, música i dansa al Pati d’en Llimona, amb el muntatge 'Elisabetta', de Cia dell’Anima, i els 'Tangos de la resistencia' de Rehder i Battaglia.


3. NITS DE JAZZ A LA SAGRERA

El grup del portuguès Joâo Vieira (20.00 hores) i la Big Pocket Orchestra (21.00) protagonitzen el programa doble del cicle Nits de Jazz de La Sagrera d’aquest divendres, dia 13. Serà a la bonica plaça de Masadas. Divendres, dia 20, hi haurà més actuacions.


4. EL MONESTIR DE PEDRALBES, OBERT

El monestir de Pedralbes ofereix L’hora màgica tots els dimarts i divendres fins al 14 de setembre, entre les 18.00 i 21.00 hores, i permet l’accés gratuït al seu claustre gòtic, un dels més grans del món.

0 Comentaris
cargando

RECOMENDAMOS