On Catalunya

l'humor del mundo today

"Vaig anar a un restaurant argentí i la carta era un volum de mil pàgines"

Selecció de les ressenyes que Barcelona rep a internet

zentauroepp44239588 onbarcelona carne a la brasa generico180710174313

zentauroepp44239588 onbarcelona carne a la brasa generico180710174313

2
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

RESTAURANT ARGENTÍ LA LORA

"El cambrer va estar 150 minuts parlant-nos dels plats del dia"

★★

L’altre dia vaig anar amb uns amics a sopar al restaurant argentí La Lora, però no vam poder demanar res perquè el menú era un volum de mil pàgines. Quan el cambrer ens va anunciar els plats del dia es va remuntar al naixement del seu besavi en un poble de Córdoba i després va divagar durant una hora en el xoc sociocultural que li va produir canviar de país i de costums en un segle tan convuls com el XIX. L’almívar de llet, molt bo. 


GOT D’AIGUA 

"Me’l van oferir a casa dels pares d’un amic i no m’hi vaig poder negar"

★★★★

Poques coses són més complicades en aquesta vida que negar-se a prendre un got d’aigua. Tot just arribar a casa dels pares de l’Andrés, me’n van oferir un i la veritat és que estava molt bé. Ple a tres quarts de la seva capacitat, l’aigua, ni molt freda ni molt calenta, em va alleujar la poca set que tenia en aquell moment. Em penso que era de l’aixeta, perquè tenia un lleuger regust a terra, per això no li dono les cinc estrelles. 


FONT MÀGICA DE MONTJUÏC

"Funciona: hi vaig portar una noia i em va besar" 

★★★★★

El seu nom no enganya a ningú. Hi vaig anar amb l’esperança d’impressionar una noia de la feina i la veritat és que va funcionar a la perfecció. Després d’anys intentant conquerir-la, la noia em va besar mentre vèiem els rajos de colors ballant al so de la música. No havia besat a ningú mai, així que penso tornar allà cada dia durant la resta de la meva vida. 


CABLE EUROCONNECTOR

"Màgia audiovisual en estat pur"

★★★★

Endolles un extrem a la part posterior de la tele i l’altre a l’aparell que vols connectar, i de sobte tot es posa en moviment. Aquest cable euroconnector és la millor compra que he fet en la meva vida. No només serveix per connectar aparells a la tele, sinó que el seu bonic disseny fa que sigui un objecte de decoració molt interessant. Jo a casa meva ja en tinc més de mil i a totes les meves visites els encanten, tant a l’inspector dels serveis socials com als nous pares adoptius dels meus fills. 


MIRADOR DE COLOM 

"Jo no obté resultats"

Notícies relacionades

(Traducció automàtica) Jo rebi missatge d’hospital dient jo necessita fer prova de còlon per edat en la qual jo estic. Jo cerca a l’internet on lloc es realitzant aquest tipus de proves i acaba a gran plaça de cotxes amb figura d’home assenyalant amb dit. Jo porto per èpoques esperant donant voltes a la recerca d’especialista i no hi ha camí d’aconseguir-la. L’hora de la meva cita ja ha passat. Ajuda, sisplau. 

Temes:

Humor