On Catalunya

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana

zentauroepp42971912 onbarcelona onoff circuit des yeus180425161642

zentauroepp42971912 onbarcelona onoff circuit des yeus180425161642

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

DE CULTE TOTAL

La cantautora Haley Fohr grava cançons de folk fosc sota l’àlies de Circuit des Yeux, una cosa així com 'Nervio Óptico'. Música, sovint, d’una bellesa encegadora, sobretot per aquesta veu d’estranya flexibilitat. No us heu de perdre la presentació de 'Reaching for Indigo', aquest dimarts, dia 1, a Caprichos de Apolo.


CINE AMB SEGELL PROPI

El D’A Film Festival s’ha consolidat en els últims anys com a cita de referència no només a Catalunya, sinó a nivell europeu i internacional. Fins al 6 de maig es poden caçar perles recents d’autors clau del cine modern, com Garrel (Amante por un día, a la foto), Desplechin, Maddin i un llarg etcètera.


8 ANYS VENENT VINILS 

La botiga Discos Paradiso (Ferlandina, 39) celebra el 8è aniversari amb una festa a la sala Moog, aquest divendres, dia 27, en què punxarà gent com Abu Sou, Bobby Garcia i DJ Bruce Lee. El preu és econòmic (8 euros), així que et pot quedar pressupost per comprar algun vinil dissabte.


JANELLE MONÁE HA TORNAT

La cantant, compositora, productora discogràfica, actriu i model, aquí queda tot això, llança aquest divendres, dia 27, el seu esperat tercer àlbum, 'Dirty computer', el primer que treu en cinc anys. Els seus 'singles' són 'hits' R&B seductors, arriscats i, de la manera més rotunda, feministes.


CRIMS A LA PRESÓ 

Notícies relacionades

El dibuixant Toni Fejzula (d’origen serbi, però establert a Barcelona des dels 90) i el guionista John Arcudi formen un gran equip a Dead inside, sèrie de còmic al voltant de la investigació de crims en presons. Planeta acaba de llançar el primer volum recopilatori.


OFF 

FOREIGNER SIMFÒNICS 

Si hi ha un moviment que assenyala la desesperació creativa d’un artista o grup és el disc amb orquestra. Foreigner publica 'Foreigner with the 21st Century Symphony Orchestra & Chorus', revisió dels seus 'hits' de rock-per-a-adults en clau simfònica. ¿L’àlbum més innecessari del 2018?