On Catalunya

EN FAMÍLIA

Més enllà de les nadales

De Bob Marley a l'electropunk, acomiadem l'any vell i donem la benvinguda al nou amb música

nadales

nadales

2
Es llegeix en minuts
Eva Melús

No és una ciència exacta, però diu la tradició que es comença l’any igual com s’acaba. ¿Com millor que amb música? Hem rastrejat les propostes més interessants que ofereix la ciutat al públic familiar més enllà del fum, fum, fum. 

'PICA-SO' I BOB MARLEY A L'AUDITORI

L’Auditori tanca l’any amb dues grans propostes familiars. La primera és 'Pica-so', un concert que explora l’univers musical del pintor malagueny a través d’un muntatge colorista recomanat per a un públic a partir de 2 anys que va des del flamenc fins al ballet rus. Serà el 28 i el 29 de desembre a les 12.00 hores i costa 10 €. 

Atenció a la segona proposta: 'Vine a cantar… Bob Marley amb els Buffalo Soldiers', el divendres 29, llança el repte a pares i fills d’assajar el repertori del rei del reggae amb el grup (16.00 hores) i després fer un concert en família amb l’ajuda d’una directora de cor (18.30 hores). L’activitat costa 12 €, però els més tímids poden anar directament al concert, per 3 €. 

DISNEY ATERRA AL FÒRUM

El divendres 29 arriba a Barcelona l’espectacle 'Disney in concert: magical music from de movies', que s’instal·larà a l’Auditori Fòrum i oferirà dues projeccions, a les 17.30 i a les 20.30 hores. L’actriu Anabel Alonso presentarà les interpretacions en directe de les cançons més emblemàtiques de Frozen, Aladí, Mary Poppins i altres clàssics de Disney, acompanyades per una orquestra simfònica. Des de 48,12 €. 

'TOT BUFANT', AL CAIXAFÒRUM

Els dies 2, 3 i 4 de gener a les 12.00 h, el CaixaForum recupera l’espectacle familiar 'Tot Bufant', de Pep Gol i Pep Pasqual. Tot allò susceptible de convertir-se en un instrument de vent, des d’una manguera fins a una regadora, té cabuda en aquest muntatge boig recomanat a partir de 5 anys. 6 € (3 € per a clients de CaixaBank). 

ANY NOU ELECTRO-PUNK

Notícies relacionades

El Museu d’Art Contemporani de Barcelona ofereix un taller especial de Nadal per a nens de 6 a 12 anys,  '¡Inventem objectes!', fins al 5 de gener (11.00 hores). El dijous 4 a les 18.30 h, les Pentina’t Lula oferiran un superconcert al màgic espai de La Capella Macba pensat per a nens a partir de 6 anys, i gratuït. ¿Nadales? Tampoc aquesta vegada. El rotllo d’aquestes tres noies és el garage­ electropunk.


SUPERCONSTRUCCIONS AL COAC

El Kapla és un joc que consisteix a apilar peces de fusta rectangulars de la mateixa mida per crear superconstruccions gegantines, des d’elefants fins a gratacels. Matemàtiques, física i creativitat intervenen en aquesta proposta que el Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya ofereix el dijous 28 i el divendres 29, de les 11.00 a les 13.00 hores i de les 16.00 a les 18.00. La cita és a l’Espai Picasso del COAC (plaça Nova, 5), gratuïta i oberta fins a completar l’aforament. Més informació aquí